Selecteer een pagina
Op zaterdag hebben we Jnane Tamsna bezocht. We kwamen natuurlijk net van de meest mooie plek ooit af (van the Berber Lodge….), dus ik moet zeggen: we waren enorm verwend daardoor. Daardoor viel Jnane Tamsna ietsje tegen. Wat minder groen, wat dorrer en wat minder mooie styling…. Maar alsnog: zeker een fijne plek om een dagje te verblijven. Wij hadden een daypass (inclusief lunch) gekocht. Dan mag je zwemmen in 1 van de vijf (!!) zwembaden. Twee daarvan zijn verwarmd, dus je weet wel waar wij te vinden waren….

Na de lunch stond er nog een avontuur te wachten op ons…. Rijden op een kameel. Er kwamen twee kamelen met een jongen aangelopen en Bo zei meteen: “daar ga ik dus niet op!”. Hij dacht dat hij het zou durven, maar toen hij ze zag, wilde hij toch niet. Ik wilde hem ook niet dwingen, want eerlijk gezegd vond ik ze ook heel hoog eruit zien.
Bo ging dus met de berber jongen meelopen, naast de kamelen, terwijl wij op zo’n beest zaten. Ik vond het helemaal niks. En eigenlijk is het ook enorm zielig natuurlijk. Dus na tien minuten zeiden wij dat hij wel weer terug mocht keren naar Jnane Tamsna. Hebben we dat ook weer gedaan. Eens en nooit meer.

all pictures: @enstijl
Bo kreeg wel een gevlochten kameeltje van de jongen. Dat was dan weer wel erg cool natuurlijk!

Jnane Tamsna: zeker de moeite waard. Maar als je net van The Berber Lodge komt, is het wellicht een beetje een tegenvaller.

Een taxi chauffeur is ons weer komen ophalen om ons naar ons hotel voor twee nachten te brengen….

Liefs, Sanne