Selecteer een pagina

atelier

Welkom in het atelier! Vanuit mijn atelier enstijl geef ik interieuradvies,
doe ik styling en fotografie opdrachten voor jouw merk, verkoop ik prachtige items en kun je terecht voor fijne workshops en cursussen.

atelier

styling + advies

Vanuit atelier enstijl ben ik inzetbaar als styliste en geef ik interieuradvies.

Heb jij een styliste nodig voor een campagne of zoek je iemand die jouw merk mooi kan neerzetten en ook de fotografie doet? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Zo heb ik al vele merken geholpen om mooi beeld te maken. Dus wil je samenwerken? Stuur mij dan een mailtje en dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

particulier

Ook geef ik interieuradvies aan particulieren. Dus heb jij hulp nodig bij het bepalen van de kleuren voor je huis, wat je aan moet met de vloer of de raambekleding of je hebt geen idee wat je moet met de indeling?

Daar kan ik je bij helpen! De prijzen zijn per klus verschillend. Elk project is weer anders. Maar samen komen we vast tot een goed plan om van jouw huis een persoonlijke, fijne en warme plek te maken. 

atelier

shopervaring aan huis

Atelier enstijl is een showroom en shop aan huis. Hier kan je zien wat ik als styliste doe en hier verkoop ik prachtige items die ik persoonlijk heb uitgezocht voor het atelier.

Ik heb een selectie gemaakt van items waar ik zelf heel blij van word en ik hoop jullie ook! Dus voor een persoonlijke shopervaring en inspiratie in één, ben je hartstikke welkom bij atelier enstijl.

 

atelier

workshops + cursussen

Ik ga vanuit atelier enstijl verschillende cursussen aanbieden om mijn kennis en ervaring op het gebied van interieur styling met jullie te delen.

Denk bijvoorbeeld aan een online Instagram cursus interieurstyling, waarin je in negen modules de basiskennis van interieurstyling leert en vooral op een leuke, toegankelijke manier bezig bent met jouw interieur.

I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it.

@enstijl op instagram