Selecteer een pagina
Ik volg het account van Shannah al een tijdje en dat is altijd erg inspirerend. Ik wilde dan ook heel graag kijken hoe haar huis er in het echt uit zou zien, en dat heb ik gedaan! Een tijdje geleden mocht ik bij haar binnenkijken. 
Shannah woont met haar man Jur en kinderen in Hoofddorp.

Wie: Shannah (35), Jur (34) en kids Dyllis (9) en Dee (5) en katten Sako, Maki en Mees. Shannah is leerkracht en net afgestudeerd “talentenbouwer”. Jur is first man bij Autotaalglas.
Waar: Hoofddorp, in een huis met een te gekke inrichting.
Sinds: 2008.


Toen Shannah en haar man hier kwamen wonen zag het huis er wel een beetje behoorlijk anders uit. Het was geen instapklaar huis, maar dat wilden ze ook eigenlijk niet. Shannah houdt van interieur en styling en dat is te zien als je binnenkomt. Allerlei mooi gestylde hoekjes en kamers! Een lust voor het oog!

Haar stijl was altijd al wit met Arabische invloeden. Maar ze wisselt wel regelmatig met meubels. Ze is fan van marktplaats en houdt van koopjes. Haar interieur is dan ook budgetvriendelijk te noemen! Fijn! Inspiratie haalt ze van pinterest, uit woonbladen en op instagram. 

Ik heb haar kunnen inspireren met het Kate Moss behang. Deze kleuren zijn warm en rustig. 

Het inspirerende boek: Wonderplants ligt op tafel….

Het blad van de keuken bewerkten Shannah en Jur zelf met betoncire. 

Het beni kleed vond Shannah op marktplaats.

all pictures by: @enstijl
Deze letter S vond Shannah op marktplaats, waar ze sowieso echt fan van is!

Shannah’s grote woondroom zou zijn om een oud huis helemaal op te knappen. Daar ziet ze zichzelf over tien jaar wel wonen met haar gezin. Maar het zou ook goed kunnen dat ze eerst een aanbouw gaan maken bij dit huis wat de woonkamer veel ruimer zou maken en dat ze hier nog een hele tijd met veel plezier wonen.

Bedankt dat ik binnen mocht kijken bij je, Shannah! Een inspirerend huis van iemand met een inspirerend account op instagram: @es_jay_and_theboys
Op naar de volgende binnenkijker!

Liefs, Sanne