Selecteer een pagina

Eindelijk is het zover: zomer in Nederland. De zomer is deze week nu echt begonnen. Wat fijn zeg! Lekker naar buiten, naar het strand, zwemmen en s’avonds tot laat op het terras zitten. 

Ik was het merk Zusss al meerdere keren tegen gekomen in Loods5. Alles wordt ontworpen door de twee zussen Sietske en Femke. 
Ze verkopen in hun webhop erg mooie items in neutrale kleuren en van natuurlijke materialen gemaakt. Zusss verkoopt mooie lifestyle producten, zoals tassen e.d. Maar ook de interieur collectie is erg interessant! Mooie basics!
Zoals dit mooie zomerse plaid.

En wat zo leuk is: ik mag zo’n prachtig plaid weggeven namens Zusss! Het plaid is verpakt in een tasje dat eigenlijk net zo mooi is. Een ideaal kleed om lekker op te picknicken in de zomer in de tuin of het park of om net nog even over je heen te trekken als het s’avonds wat frisser wordt buiten. Het printje en ook de 100% katoen waarvan het plaid gemaakt is, maken het tot een fris, zomers plaid! 

Wat moet je doen om mee te doen? 
Volg @zusss.nl en @enstijl op instagram en op facebook.
Deel een foto van hier (mijn blog) of van instagram van het plaid op instagram en tag daarin @enstijl en ook @zusss.nl en gebruik de hashtag: #enstijlenhaarzusss 

Kijk ook zeker even in de webhop van zusss.nl, want die is absoluut de moeite waard. Deze prachtige, witte manden zijn ook te gek en erg handig als een soort dienblad trouwens! Het lookbook geeft meteen enorm veel inspiratie en ziet er erg cool uit. Veel succes met de give away allemaal! Je kunt meedoen tot en met zondag 31 juli 2016! 

Liefs, Sanne