Selecteer een pagina
Zon, zee, strand: dat was het dit weekend! En ok, ook een beetje regen en onweer. Maar voornamelijk zon, zee en strand. We sliepen weer eens op Duynpark het Zwanenwater. We waren hier al eerder geweest en dat is toen zo goed bevallen, dat dit alweer onze derde keer was. Vrijdag was het eigenlijk puper (zoals Jip super zegt) lekker weer! Dus heerlijk dat we al wat eerder mochten inchecken in onze beachlodge, nummer 14, op het park. Gelegen aan het speelveld, maar toch met de nodige privacy: een perfect plekje als je het mij vraagt.

Uiteraard werd er gespeeld, maakten we de kachel aan en zijn we naar het strand geweest. Strandtent WOEST (van dezelfde eigenaren als Duynpark) was weer open en daar hebben we lekker even gezeten. Van de vorige keren in Callantsoog wisten we nog wat fijne adresjes voor een lekker frietje of pizza s’avonds (ok, ik geef toe: ook een ijsje) en wisten we dat je in de omgeving daar je niet hoeft te vervelen.

pictures: @enstijl
In Callantsoog heb je dus een pizzeria en een lekker friettentje. Bergen (20 minuten verderop) is altijd leuk en zo ook Schoorl. De route van Bergen naar Schoorl is prachtig en die rijden wij altijd eventjes. Dichtbij Callantsoog ligt Tuitjenhorn en daar is de Holle Bolle Boom…. Voor kids erg leuk, maar helaas nu niet open door de Corona crisis. Maar toch: alsnog een tip. Je kan met de bolderkar lopend vanaf Duynpark het Zwanenwater naar het strand lopen. Een lekkere wandeling.
Het houtel speel schip bij strand Camperduin is erg aan te raden. En lekker fietsen daar is ook geen straf!

Veel plezier als jullie nog besluiten voor deze zomer een weekendje vakantie in eigen land te boeken!

Liefs, Sanne