Selecteer een pagina
Het is de vorige keer dat we hier waren zo onwijs goed bevallen, dat we heel graag dit jaar hier weer eens naar terug wilden: zon, zee strand in Callantsoog, op Duynpark het Zwanenwater.

Het is niet te ver rijden en voor drie nachtjes heb je dan wel echt het gevoel van vakantie. Het weer zat gelukkig mee en daardoor konden we veel buiten zijn. Wat een uitzicht vanuit deze toffe lodge (wij hadden de Beachlodge, nummer 15).

Bo sliep in een bedstede. Tenminste: dat was de bedoeling. Uiteindelijk heeft hij twee nachten tussen ons in geslapen, wat ook prima was.

De nacht van vrijdag op zaterdag had het enorm had geregend. Dus alles was nat, het hele terrein drijf de volgende dag. Dat schijnen kinderen dus helemaal niet erg te vinden. In tegendeel.

Deze fiets krijg je erbij, dan kan je s’ochtends hiermee naar het dorp voor verse croissantjes toch?

Natuur!

Er zijn maar liefst acht slaapplekken in een lodge als deze (nummer 15).

De lodges/tenten zijn met veel liefde ingericht!

Een bolderkar (die bij de tent/lodge staat) zorgt voor een aantal fijne ritjes over het terrein met papa….

all pictures: @enstijl
En vaderdag vierden we overigens ook in de logde.

Echt een aanrader en ook zeker een plek waar wij nog vaker terug gaan komen. Volgende keer met vrienden een weekendje hier plannen?

Tip: lodge nummer 15 en 16 hebben dan weliswaar geen douche in de lodge zelf (wel een prive douche tegenover de lodges), maar wel een houtkacheltje en een prachtig uitzicht echt!
Een speeltuintje en een waterbak ervoor (uren speelplezier gegarandeerd).

De Kidzlodge is ook geweldig. Daar sliepen we de vorige keer. De lodge heeft een fijne keuken en een grote tafel op de veranda. En als klap op de vuurpijl: een soort boomhut en glijbaan in de tent! Waat?! Dat wil toch ieder kind?! Ook is daar het speelveldje met trampoline tegenover. Ideaal om de kids goed in de gaten te houden vanaf je veranda.

Tot snel Zon zee strand, voor de volgende dosis Zon, zee en strand.

Liefs, Sanne