Selecteer een pagina
Wie van jullie heeft al zin in de kerst? Ik dus stiekem wel al! Dit jaar zal het voor ons wel weer een beetje anders zijn, omdat we in november natuurlijk een baby krijgen. Maar alsnog heb ik zin om het huis in kerstsfeer te brengen. Bij Ikea ligt de wintercollectie dus al in de winkel. Bij de Action liggen er al een hele tijd kerstspullen in de winkel. Waarschijnlijk wordt het dit jaar een helemaal witte boom. Past toch het beste bij ons. 

Al is deze niet-witte kerstversiering van de Bijenkorf wel vrij leuk….:
Vooral deze croissant….

foto’s: Bijenkorf.

Ook zag ik dit kerstige plaatje voorbij komen van vtwonen…. Ook heel inspirerend!

bron: vtwonen.nl

bron: sissy boy.
Ze zijn zeker niet goedkoop (deze zijn 7,99 euro per stuk), maar misschien haal ik wel twee van deze geinige knoflook ballen voor in de boom bij Sissy Boy Homeland. 

Bij de Hema kwam ik deze kartonnen led letters tegen voor in de boom! Vet leuk toch? Je eigen naam in de boom? Voor 4 euro per stuk.

We hebben de nepboom van vorig jaar natuurlijk nog, dus die zal ik dan ook gaan neerzetten vanaf half december ongeveer. Zie de blogpost over dit boompje hier.

Vorig jaar had ik ook een olijfboom in huis als alternatieve kerstboom…. Ook wel weer leuk eigenlijk. De olijfboom staat nu buiten, dus die kan ik ook gewoon weer naar binnen halen?

Toch lonken de echte bomen naast de nepboom altijd alsnog. Dus ik zat te denken om buiten een kerstboom met kluit neer te zetten met de buitenlichtjes erin. We zijn nu eigenlijk toch niet zelf in de tuin te vinden, maar kijken wel altijd uit op de tuin. Dan is het natuurlijk wel erg gezellig als je uitzicht hebt op een mooie boom!

Vorig jaar zijn we met z’n drietjes onze eigen kerstboom gaan zagen in park de Hoge Veluwe. Dat was ook heel erg leuk! En dan heb je wel een heel bijzonder exemplaar in huis!

We gaan in ieder geval snel weer langs allerlei tuincentra. Want Bo vindt de kerstafdelingen daar magisch…. Het laat mij ook niet geheel koud, dus ik wil best wel mee.

Hoe komen jullie alvast in de kerststemming?

Liefs, Sanne