Selecteer een pagina

Heel veel mensen vragen me of we weer dezelfde stijl gaan doorvoeren in ons nieuwe huis. Ik denk voor een groot deel wel. De warme Marrakech sfeer wil ik zeker ook graag weer in het nieuwe huis proberen te creëren. Wel is het een uniek, heel ander soort pand. Het is natuurlijk een oude school. Dus dat blijf je ook wel terugzien. 

Maar alsnog zal het worden: warme kleuren, materialen, Marrakech items en planten. Maar waarschijnlijk zal het dus toch net weer wat anders ogen. Omdat ook al zou ik precies dezelfde sfeer doen, is zoiets in elk pand/huis weer anders. Ook al zet je precies dezelfde meubels neer.

Ook zal ik daar nog iets warmere kleuren gaan gebruiken. En ik neig naar beige en bruin.

Ik wil in ieder geval deze kleur van Vestingh in kalkverf gaan toepassen.


Ik heb een moodboard gemaakt voor de badkamer wat ik jullie alvast kan laten zien. De instappers komen uit Marrakech, de zelliges (tegeltjes) zijn van Household Hardware (ook uit Marrakech) en de gouden kraan is van Aliexpress…. Het zeeppompje nam ik mee uit Marrakech en het luchtje is van Scotch and Soda (heel lekker luchtje overigens!). De vloer waarop ik deze producten heb gefotografeerd is van Molitli en we willen heel graag weer met hun werken voor het nieuwe huis.

styling and picture: @enstijl

Voor de kinderbadkamer (I know, wat een luxe….) heb ik licht bruine/beige zelliges besteld bij Household Hardware. Dus ben heel benieuwd!

Dat hoop ik ook wel een beetje. Dat het weer wat anders is. Het moet wel vernieuwend blijven voor jullie natuurlijk he?! Dus hebben jullie nog verzoekjes?

Liefs, Sanne