Selecteer een pagina
Ja, nu was het tijd om even met twee vriendinnen, zonder kinderen en zonder man, op pad te gaan. Na die weken verbouwen en verhuizen en drukte…. Veel drukte in mijn hoofd. Vond ik het de hoogste tijd eens even op stap te gaan in Antwerpen. Met twee vriendinnen gingen we afgelopen zaterdag vroeg de deur uit (vriendinnen hebben ook kinderen, dus: daar waren zij ook aan toe) naar Antwerpen. We checkten in bij Zalig in Antwerpen. Daar waren wij met tweede kerstdag ook al, met mijn familie. Toen sliepen we in de accommodatie aan de Lange Ridderstraat. Nu hebben we in het vakantiehuis in de Leeuwenstraat geslapen. En wat een luxe zeg. Allemaal een eigen twee persoons bed en kamer. Zoooooo fijn. Na gebroken nachten en stress en drukte was dit een hele welkome nacht weg!

En ik heb weer inspiratie op gedaan hoor. Die wil ik even met jullie delen hier.


We hadden een soort van ons eigen cafeetje op deze manier, waar we lekker een wijntje hebben gedronken. Let weer even op het mooie stuukwerk van het werkblad van de keuken….

De vloer is zo cool!

In de salon op de derde verdieping is een haard en hebben we ook weer een wijntje gedronken….

Ik was met deze twee cuties op stap.

Je ziet het: er hadden nog wel meer mensen hier kunnen slapen! Plek zat!

Inspiratie van dit wijnglazen rek….!

all pictures: @enstijl
Hier eens per jaar vertoeven is mijn plan. Ik krijg zo’n energie van dit soort mooie plekken. En Antwerpen? Dat is altijd een goed idee. Zeker als je hier slaapt.

Liefs, Sanne