Selecteer een pagina
Weer gingen we er een paar nachtjes op uit. Dit keer weer gezellig met z’n viertjes. Op naar de zee. De Belgische kust dit keer, in de Judestraat in Knokke. 

Ik kende de vakantiehuizen van Zalig aan Zee, omdat we ook in een Zalig in Antwerpen vakantiehuis waren. Prachtig ingerichte huizen staan er dus ook in bijvoorbeeld Knokke, aan zee. Daar wilden we wel even een paar dagen uitwaaien!

Meteen ging het vuurtje aan, heerlijk warm en gezellig.

De tuin is geweldig, zeker in de zomer natuurlijk!

Broer en zus erop uit in Knokke.

 


Knokke is een van de meest bekende badplaatsen van Belgie. Heel leuk, vooral in de zomer denk ik, maar nu in de winter ook al erg gezellig.

Er zitten een aantal super leuke winkels in Knokke, zoals natuurlijk Couleur Locale. Deze winkel wilde ik altijd al even bezoeken. 


Prachtige spullen, maar niet goedkoop. Dus ik heb voor mezelf een black pottery lepel gekocht en voor Jip een speen en toen was het wel ok.

Knokke heeft ook een aantal goeie restaurants, maar met die twee druktemakers van ons is het niet echt een idee om in een luxe restaurant te gaan eten. Misschien een andere keer.

Brugge ligt op ongeveer 25 minuten afstand. Dus daar zijn we even heen gereden voor een Vlaams frietje. Heerlijk! 

all pictures: @enstijl

In de buurt vind je ook Sealife in Blankenberge en Plopsaland. Maar deze hebben wij eventjes over geslagen. Iedereen was alweer hyper genoeg door het feit dat we ergens anders waren dan thuis….

Zo heb je een heel afwisselend weekendje weg! En Zalig aan Zee is echt de plek om te verblijven als je naar de Belgische Kust wil!

Liefs, Sanne