Selecteer een pagina

Voor corona een ding was hadden we al een tripje zakynthos geboekt. Dat hebben we toen drie keer verzet. En nu is het zover.

We gaan woensdagochtend heeeeel vroeg vliegen naar dit (naar het schijnt) hele fijne Griekse eiland. Het is daar code geel. Hopen dat dat zo blijft en we gewoon echt van een fijne mini vakantie kunnen genieten. Vier nachtjes weg gaan we. En de kids slapen dus 5 nachten bij oma (Bo) en bij opa en oma (Jip). Dat is best lang, maar ze hebben het daar altijd fijn en ze hadden er echt zin in. Ik kan niet zeggen dat ik er niet naar hunker. Dus dat ga ik dan ook niet zeggen….

We willen een bootje gaan huren, zelf rondjes varen, ritjes maken met de gehuurde auto en een beetje relaxen vooral. En oh ja: lekker eten en drinken. Want volgens mij lukt dat wel daar? Normaal gesproken ga ik van te voren heel veel uitzoeken en regelen voor wat ik allemaal wil doen als we ergens zijn. Maar nu was het steeds zo onzeker, dat ik niet zeker wist of dat zin had. Dus heb ik eigenlijk alleen een hotel en dus een huurauto geregeld. En dat was het. Verder zien we het wel.

bron: Hotel Contessina

Volgens mij kunnen we in het hotel lekker eten. Lunchtentjes vinden we wel als we ritjes maken en zwemmen is altijd al heel fijn om te doen, vind ik. Mari de non waterrat maar even overhalen om af en toe ook het water in te gaan….

Komt vast goed! Liefs, Sanne