Selecteer een pagina
Ik had dus een tripje geboekt! Eigenlijk willen we elk jaar een paar nachtjes met z’n tweetjes weg. Eerste keer vliegen was natuurlijk naar Marrakech met z’n tweetjes, het jaar daarna zijn we naar Lissabon geweest met z’n twee├źn. En in mei 2020 zouden we met z’n tweetjes naar: Zakynthos vliegen! Jeeh!
Ik had deze trip geboekt toen Corona nog gewoon een biertje was. Lang geleden alweer. Nooit rekening houdend met zoiets natuurlijk.
Dus de trip van mei moesten we uiteraard al verzetten. 19-23 september zouden we gaan.


Maar…. Nu hebben de Griekse eilanden allemaal code oranje gekregen vanwege Covid. Dus. Kunnen we helemaal niet naar Zakynthos. Wat ontzettend balen. Ik had er zoveel zin in.

Ik had zo’n zin in lekker ontspannen, zonder kids, met de zon en een zwembad op dat eiland. Het schijnt er juist erg goed en streng te zijn, hoor ik van veel mensen die daar nu zijn of net zijn geweest.


Maar goed, het is niet anders. Maar balen is het wel. En ik heb er nu al twee nachten niet van kunnen slapen.
Inmiddels heb ik het gisteren omgeboekt. Naar juni 2021. We gaan dus even een hele tijd nog niet op vakantie. Nog lang niet relaxen op dat mooie eiland. Tja, wat moet je ervan zeggen…. Gelukkig kon ik het omboeken zonder bijkomende kosten en kon ik het hotel toch ook nog verplaatsen met een bijbetaling van 100 euro.

Dus in juni gaan we daar hopelijk alsnog van genieten. We hebben wel oppas in september…. Dus misschien gaan we er alsnog met z’n tweetjes even tussen uit. Naar Drenthe ofzo…. Ook mooi….! ­čśë

Liefs, Sanne