Selecteer een pagina

We hebben in de (bijna) vijf dagen hemel veel leuke dingen gepropt. Ik wil altijd veel zien. En dat is ook gelukt.

Mede doordat het overal lekker rustig was, hebben we veel kunnen zien en doen. Nadat we Shipwreck Beach hadden bekeken vanaf het uitzicht punt zijn we een een enorme trap afgedaald om daar ook nog even van het uitzicht te genieten. Dit deden we bij restaurant the Windmill. Trap af was te doen. Maar trap op. Ik vind dat me toch een partijtje shit altijd. Helemaal buiten adem krijg ik altijd paniek gevoelens. Buiten adem zijn doet me denken aan het gevoel van een paniekaanval. Dus nee. Dat is niet echt prettig. Beneden was het wel echt mooi, het uitzicht en eenmaal boven kon ik er ook nog wel een beetje van genieten met een koude cola en kon ik weer een beetje bijkomen.

Daarna zijn we een bootje gaan huren ergens om naar de Blue Caves te varen. We huurden de boot voor twee uurtjes en dat was echt prima. Even snel nog wat te lunchen gehaald bij de supermarkt en op de boot gestapt.

En op een gegeven moment deze berggeiten tegen komen was dus best wel heel leuk!

Echt een aanrader: zo’n bootje huren. We betaalden 70 euro inclusief benzine voor twee uurtjes. En dat was precies goed (voor ons). Wij gaan dan ook wel echt varen, niet dobberen of het anker uit en zwemmen enzo.

Daarna gingen we inchecken in een ander hotel. Waarom????? We hadden inderdaad een super mooi hotel. Maar ik ga ook voor inspiratie op vakantie. En dan zoveel mogelijk zien als je er eenmaal bent, is voor mij echt een vakantie gevoel ook. Dus ik wilde heel graag toch een nachtje slapen bij het Olea All Suite hotel. Dus: toch een nachtje geboekt in een super mooie kamer, met privé zwembad. Als je het doet, moet je het ook goed doen, toch?

En echt: wow: dit hotel joh. Kon wel foto’s blijven maken. Zeker een aanrader. Zeker voor 1 nachtje (is wel echt duur natuurlijk). Maar het was ook echt een luxe bedoeling en heel erg goed qua sfeer en interieur. Inspiratie ten top op gedaan.

Die blogpost volgt nog…. Eerst even nagenieten bij de foto’s van deze blauwe zee en mooie plekken….

Liefs, Sanne