Selecteer een pagina
Yoisho is een merk dat ik laatst ontdekt heb. Ze verkopen van alles voor in huis: manden, kleden, textiel. Eigenaresse Lisa werkte lange tijd in de textiel en modewereld en merkte dat ze eigenlijk graag haar eigen bedrijf in “homeware” wilde beginnen. Dit heeft ze toen gedaan en ze heeft nu een prachtige eerste collectie samengesteld. Het merk is fair. Dit betekent dat ze nauw contact heeft met de fabrieken waar de producten gemaakt worden. Veel is ook handgemaakt. 
“Van minder stress naar meer innerlijke rust” staat er op de website. Dat is natuurlijk een prachtige visie en dat kan ik zeg maar wel altijd hard gebruiken. En “thuis” is een belangrijk kernwoord voor Yoisho. Nou vind ik thuis ook erg belangrijk en besteed ik hier veel tijd en ben ik er met aandacht mee bezig. Ook daarom past dit merk bij mij. 
Bij elk product zit een label met een soort broche erbij. Een handgemaakt, persoonlijk tintje dat je cadeau krijgt bij elk product. En het is bijzonder. De lotusbloem staat voor de bijdrage aan de kansarme studenten in de sloppenwijken van Dhaka (Bangladesh).

Dit vloerkleed krijgt denk ik een mooi plekje in Bo’s kamer! De natuurlijke kleur en het materiaal past goed in zijn kamer.

Ook de zwarte opbergmand is van Yoisho.

Deze boodschappen tas of strandbad is ook perfect als mand om dingen in op te bergen. Ik gebruik hem ook vaak als ik een styling klus heb om props nee te nemen. 

Het zwart-witte kleed past natuurlijk goed in onze zwarte slaapkamer, waar het grootste deel zwart is met een beetje wit. Net zoals het kleed. 
Eigenaresse Lisa. Bron: www.yoishohomeware.com