Selecteer een pagina

Ik mocht laatst namens xenos een mini make-over weggeven aan een van mijn volgers. Degene die het eerste onwijs enthousiast reageerde, was Karin. Die ook in Haarlem woont, dus dat was wel erg fijn! Zij had moeite om de speelkamer van haar twee dochters echt gezellig te maken. Ik ging met een plannetje aan de slag aan de hand van de foto’s die ze me stuurde:


Deze kamer kon nog wel wat gezelliger en wat minder rommelig worden. 

De meiden knutselen veel, dus een goeie kast met veel laatjes is dan fijn! Dus koos ik voor dit exemplaar.

Het panterprintje is nog steeds helemaal hip en zeker bij meiden van die leeftijd (ze zijn 10 en 7). Dus zocht ik kussens uit in deze print voor op de donkergroene bank (top combinatie toch?) en opbergdozen met een luipaard print.

Aan het bureau plaatste ik een schoolstoel met een vintage look en een mooie houten kruk. En een zacht bontje voor een andere kruk.

Ik vroeg aan Karin of ze de muur met het bloemetjes behang wilde behangen met een iets hipper printje. Dit vond ze hartstikke leuk! De deur heeft ze meegenomen, wat een erg leuk effect geeft.
De muur waar eerst de tv hing is geverfd (op mijn advies) in de kleur Spiced Honey van Flexa. Boven het kastje hing ik leuke spiegeltjes op.

En aan de muur kwamen vintage posters te hangen. 

In zo’n speelkamer is wat extra opbergruimte (voor kussens, plaids, verkleedkleding) altijd handig. Dus daarvoor shopte ik deze mooie manden.

Het resultaat is een speelkamer met meer eenheid en meer sfeer.

all pictures: @enstijl
Hoop dat jullie er onwijs blij mee zijn meiden!

Liefs, Sanne