Selecteer een pagina

Nou, we gaan het prachtige winterse weer in Vogelenzang voor eventjes verlaten.

Want: woowwwww, we’re going to Ibiza! Back to the island…. Nou, ben er dus nog nooit geweest. Ik wil er altijd al heel graag heen en ons heel huis heeft een Ibiza/Marrakech achtige sfeer, maar ik ben er dus echt nog nooit geweest. En nu hebben we spontaan last minute een week Ibiza geboekt. Tickets geboekt, auto gehuurd (een hele bijzondere zelfs….) en een accomodatie gevonden. Ik heb er zin in joh! Natuurlijk is het niet super warm daar, maar het schijnt juist een heel fijn seizoen te zijn om door te brengen op Ibiza: in de winter.

Dus we gaan het zien! Iemand nog super tips?
Ik wil in ieder geval graag even naar Santa Gertrudis. Naar numero74 l’atelier ibiza. En nog zoveel meer zien wat er beschreven staat op de fijne site: Bartsboekje.

We willen ook graag een dagje naar Formentera. Het dichtbij gelegen kleine eilandje. Dat schijnt nog mooier te zijn. Dus met de boot een half uurtje en dan zijn we er!

Ik heb genoeg plannetjes en vooral heel veel zin erin.

Ik hou jullie op de hoogte!

Liefs, Sanne