Selecteer een pagina
Ik heb er al wel eens eerder een blogpost over geschreven denk ik. Maar wonen met kids…. Het is een vak apart! Voor iemand die houdt van een mooi en opgeruimd huis (ook al ben ik zelf ook nogal slordig) is wonen met kids vaak een beproeving. Dus kocht ik veel manden en hebben we gelukkig veel kastruimte nu in het nieuwe huis om alles in op te bergen. Maar toch ontploft het elke dag. De hele woonkamer ligt dan vol rijstwafel kruimels, stukken soepstengel, boekjes in velle kleuren, knuffels, fietsjes, de helm voor het fietsen, schoenen, kleding. Echt…. Wow. 

Hoe snel Jip een kamer kan laten ontploffen is echt knap. Ik hoef maar eventjes op mijn laptop te werken en als ik weer op kijk ligt de hele luiertas overhoop. Puur om het overhoop halen overigens. Want het is niet zo dat ze iets specifieks zoekt.

Ze maken ook alles vies. Nou zijn wij ook niet heel streng en wordt er dus wel eens op de bank gegeten enzo. Gelukkig zit daar een Protexx beschermingslaagje op.

Jip heeft nu sinds een aantal weken ook ontdekt dat het super leuk is om alle keukenlades leeg te halen. Zodat er dan weer popcorn op de grond ligt, dan er weer een mooi stenen kopje op de grond gemieterd wordt en ze dan weer alle servetten (in luipaardprint) verspreidt. Een top hobby voor Jip. Ik wordt er knettergek van. Maar blijkbaar niet gek genoeg om daadwerkelijk die slotjes te kopen! Ik heb het me voorgenomen nu echt deze week te bestellen. Zal je net zien, dat als ze binnen zijn, ze weer een nieuwe hobby heeft.

Ook heeft het natuurlijk z’n leuke kanten hoor: wonen met kids. Sommig speelgoed is daadwerkelijk mooi en een speelhoek maken vond ik echt erg leuk. En die is goed gelukt ook.


Om het nog maar niet over de luiertas te hebben. 

Ik zou willen dat de inhoud er altijd zo uitzag:

Maar de inhoud ziet er dus meer altijd ongeveer zo uit:

Inclusief dus nog veel meer losse kruimels van eten en een wat rottere banaan, zodat dat ook nog overal op zit.

Nu heb ik wel zo’n prachtige “alles past erin” tas van Studio Noos:

The perfect mom bag! En dat is het zeker! 
Dus daar prop ik thuis alles in. Scheelt weer!

Af en toe moet ik gewoon even denken: nu ligt dit er allemaal en pas straks, als Jip slaapt, ga ik weer even als een tussentijdse opruimtornado door het huis.

Liefs, Sanne