Selecteer een pagina
Ik werk altijd aan de eettafel of op de bank aan mijn blog. Maar op de bank wordt steeds ongemakkelijker (nu ik zwanger ben) en merk dat ik echt last van m’n rug en nek als ik zo half schuin zit te werken…. Dus dat moet ik niet meer doen. Aan tafel kan wel…. Maar de tafel ligt altijd al zo vol met spullen. Administratie, schoolspullen voor Bo, z’n rugtas, speelgoed, vazen en andere decoratie…. Eigenlijk kan je daar helemaal niet zitten. Wat een troep!

Dus heb ik nu een werkplekken voor mezelf gecreëerd aan de vintage houten werkbank. Het ziet er in ieder geval stylish uit! Hoe vaak ik ook daadwerkelijk daar ga zitten werken, weet ik niet (zal toch wel weer op de zachte bank belanden met m’n laptop) maar toch: leuk staat het zeker wel! 
all pictures and styling: @enstijl

De vintag houten werkbank vond ik bij fortune flea. De “poster” van lovewarriors is eigenlijk een deel van een paper bag (die toch kapot ging) en de leeuwen poster vond ik weer terug na een hele tijd in de berging te hebben gelegen. Met naturel kleurig verpakkingstape plakte ik de posters aan de muur. De vintage metalen opbergbakken vond ik laatst hij een styliste die ging verhuizen naar Marrakech en die thuis dus een sale hield. Een koopje! Tof he?! 

Nou, werkse vandaag! 

Misschien is dit wat inspiratie voor jouw werk hoekje thuis? 

Liefs, Sanne