Selecteer een pagina
CASA is open! En wel in Utrecht! CASA opende daar vandaag het eerste Nederlandse filiaal en ik mocht bij de Grand opening zijn! Jeeh! Als eerste shoppen bij een hele leuke nieuwe interieur winkel. Een winkel die binnenkort in heel veel andere steden in Nederland te vinden is. Dit jaar komen er nog 50 winkels bij en de rest (in totaal komen er 110 winkels) van de winkels volgt in 2019. Ze komen te zitten in wat nu nog Xenos winkels zijn. Primeur: er komt ook een online shop. Een shop waar je dingen kunt bestellen, die je dan in Utrecht kan ophalen en ze bezorgen ook thuis binnenkort! 


CASA is geen discounter (zoals de Action bijvoorbeeld), maar zal een duurzaam en betaalbaar alternatief zijn voor duur design. Elk seizoen zetten ze drie nieuwe stijlen in het zonnetje. Voor nu zijn dat: 
historic (antiek meets modern, trendkleur: tapioca, bronstinten, zandkleur, ambacht, fluweel, roze zachte tinten en veel grijs)
oriental (patronen, quilt, aardse tinten, midden oosten, tapijten, wanddecoratie, warme kleuren, kleuren van specerijen, mosaic, handwerk)
exotic (
Deze trends kwamen voorbij in het trendcollege dat we kregen. Ook de trendnamen voor het komende najaar zijn al bekend:
– Latin (zuid-amerikaanse invloeden, natuur en cultuur, terracotta)
– Blush (zachte texturen, blauw en blushy pink)
– Shadow (donkere romantiek, wijnrood, donkere kleuren)

Morgen (vrijdag 1 juni) is de officiële opening, dus ik zou zeker even langs gaan als je in de buurt bent! Casa is gelegen aan Achter Clarenburg, tegen Hoog Catharijne aan.
Zeker de moeite waard!

Ik zocht van tevoren al mijn favorieten even uit:
Vet leuke panter servetjes!

Een mooie tipi tent voor Jipje en Bo.

pictures: CASA
En veel daarvan heb ik kunnen shoppen tijdens de opening:

All pictures and styling: @enstijl

Binnenkort dus winkels in bijvoorbeeld Amsterdam (3 winkels), Apeldoorn, Delft, Den Haag, Deventer, Groningen, Hilversum en Maastricht (zomaar een greep uit de lijst van steden waar een CASA gaat komen). En joepie: voor het eind van het jaar komt er ook een CASA in Haarlem! In de Barteljorisstraat, in het pand waar nu de Xenos zit. Nu al zin in!

Tot die tijd, even een retourtje Utrecht! Ook niet verkeerd!

Liefs, Sanne