Selecteer een pagina
Weer is er een week voorbij. Ik zou er nog aan wennen: dat thuis zijn enzo! Bo heeft nog 1 weekje “vakantie” en dan gaat hij weer naar school. Zijn klas is in tweeën verdeeld en hij gaat dan om de dag naar school. Wel heel fijn, voor hem en voor mij. Af en toe is het echt heel pittig namelijk zo…. 
Maar goed…. Ook zijn er momenten dat het erg fijn is zo met z’n viertjes thuis.
Mari gaat wel af en toe nog naar z’n studio in Amsterdam-Noord. Ze ontvangen dan geen gasten en houden zich goed aan de regels volgens het RIVM. 

We hebben veel gedaan in onze tuin en het is zo mooi geworden!

Afgelopen maandag was het Koningsdag. Daar had ik me zo op verheugd. En ik niet alleen. Bo was er ook ongeveer al een jaar mee bezig. Bedenken wat hij wilde gaan verkopen en hoe en hoe we samen de marktjes zouden afstruinen…. Dat ging niet door natuurlijk. Dus Bo heeft online spullen verkocht (via Facebook en instagram) en heeft toch behoorlijk wat kunnen sparen voor waar hij uiteindelijk voor spaarde: een nieuwe game voor de Nintendo Switch. Dat is hem gelukt, dus hij was blij. Maar hij hoopt wel dat volgend jaar Koningsdag echt door gaat. Zo’n feestdag wil hij niet nog een keer missen. En dat snap ik ook.Ook had Bo’s vriendin Lena een speurtocht door de buurt van school voor hem gemaakt. Zo ontzettend lief. We worden wel echt creatief met elkaar om toch op afstand nog gezellige dingen te doen voor en met elkaar.

De afgelopen week hebben we weer veel ritjes gemaakt door Nederland. Door de Beemster, de Rijp, Noord-Holland, Zuid-Holland. Lekker rondrijden, fijnste wat er is.

Verder hebben we niet hele boeiende dingen gedaan eigenlijk. Is ook wel eens ok hoor. Nu staat er ook weer een rustig weekend op de planning. Wel halen we vanmiddag nog even de Hippie Fish Box op (twee dagen, drie gangen, voor twee personen). Echt heel fijn is dat! Ik ga het voor volgend weekend weer bestellen denk ik!

Ook hebben we laatst eten gehaald bij Claus in Hoofddorp. Ze hebben de lekkerste spareribs, dus die kozen we en we gingen voor een lekkere pokebowl. Nu zag ik dat Barraca (waar je normaal gesproken echt heeeeeerlijk kunt eten) nu ook een take away BBQ pakket heeft. Dus er is een grote kans dat we dat ook gaan afhalen volgend weekend bijvoorbeeld.

Omdat Floor (vriendin) jarig was gisteren hebben we allemaal een foto gemaakt en daar een collage van gemaakt, zodat ze weet dat we (ondanks dat we niet fysiek langs kunnen komen) toch onwijs aan haar denken.
Zo doen we dat nu een beetje in deze Corona-tijd….

Je moet er toch maar wat van maken ofzo toch?

Goeie week allemaal! Zet em op!

Liefs, Sanne