Selecteer een pagina
De derde week thuis is in gegaan. Wat hebben we zoal gedaan?
Nou, veel gegeten wel….! Ik denk dat iedereen hier uit komt een paar kilo zwaarder.

Maar goed: wel een goed plan je favoriete restaurant (als ze thuis bezorgen dan) te supporten. Toch?

Voor de Haarlemmers onder jullie: een support your local pakket kan je bestellen via de mail van Mabrouk (op de Botermarkt). Daarin zitten allerlei lekkere producten van lokale Haarlemse winkeltjes.


Bo heeft een aantal dagen vrij van school gehad van ons. Ik had er allemaal even niet zo’n zin in, dat les geven en ook al had hij soms les via thuis naar school, ook dan moet ik om de zoveel minuten naar boven (waar zijn bureautje staat) om te helpen of de oefeningen na te kijken. 

Ook al zijn de lessen van thuis naar school wel erg leuk en moesten hij bijvoorbeeld oefeningen doen met wcrollen.

Zelf vind ik ook echt dat het vooral belangrijk is dat hij stressloos uit deze periode komt. Dus gingen we vorige week een road trip maken. Met de auto. Door heel Nederland gereden. Gewoon in de auto en de enige stop die we maakten, was bij het Henschotermeer, waar niemand was en we dus onbezorgd even hebben gepicknickt en rond gelopen hebben. Dat was een soort van vrije, fijne dag tussendoor.Verder doen we veel in de tuin en proberen we er een fijne plek van te maken.

De palletbanken van Leen Bakker zijn in elkaar gezet en Moos geniet van de zon in de tuin.

Ik verfde het schuurtje zwart….

Ook doe ik elke dag wel een soort klusje in huis.
Gisteren heb ik de gang en de muren naast de trap naar boven geverfd.

Op de eerste verdieping is trouwens nu standaard een enorme troep. Daar staat dus het bureautje van Bo, liggen er 100 knuffels op de bank van Jip voor tijdens het film kijken en liggen er korstjes van bruine boterhammen op bamboo bordjes omdat Bo z’n korstjes niet op eet…. Dat wilde ik dus juist niet voor “onze verdieping”, maar goed, het hoort erbij. Ook staan er trouwens 3 beren in de vensterbank. Voor de kindjes die de berenjacht doen in de buurt.

Gisteren zijn Bo, Jip en ook een rondje berenjacht wezen doen. In minder dan een uur 70 beren gespot. Prima score toch?

Ik spotte vooral deze mooie bloesem her en der….

Ook maakte Mari samen met Bo dit kasteel van een kartonnen doos….
Toch ook weer tien minuten speel plezier van gehad.


Natuurlijk zijn er momenten van totale verveling. Daar gaat Bo niet zo goed op.
Dus dat is best nogal eens een strijd, huilen en lastig. Echt wel.
Ook is het best lastig een peuter van twee de hele dag te vermaken (ze heeft namelijk besloten dat ze geen middagslaapje meer nodig heeft….) terwijl ik les probeer te geven aan Bo….

Dus het is zeker niet altijd gezellig thuis hoor….

Maar, je ziet het: we maken er maar wat van.
In het weekend video bellen we met vrienden. Afgelopen weekend onder het genot van zelfgemaakte cocktails. En zien we niemand…. Saai is het wel.
Maar ook wel lekker rustig….
We gaan zien wat de komende weken ons gaat brengen, want gisteren is bekend gemaakt dat de regels blijven gelden tot 25 april. Dat betekent dus tot na de mei vakantie geen school en thuis zitten…. 

Let’s do this! Blijf jij ook thuis?

Liefs, Sanne