Selecteer een pagina
Afgelopen vrijdag hadden Mari en ik 12 jaar verkering! 10 februari 2005 kregen we verkering en we vierden afgelopen vrijdag dat we elkaar nog steeds leuk vinden! We hoopten ook te vieren dat we te horen hadden gekregen dat de financiering voor ons huis door ging, maar om 17.00 uur kregen we een mailtje dat we dat waarschijnlijk en hopelijk maandag pas weten…. wat een spanning! Ik moest daadwerkelijk bijna huilen toen ik hoorde dat we het dus niet vrijdag zouden horen…. Het is echt zenuwslopend! 

Maar goed: Eindhoven dus! Hoe komen wij Haarlemmers daar nou terecht voor eeen weekendje weg? Nou: Eindhoven is een hele toffe stad: dat ten eerste. En: ik moest langs Home Stock Eindhoven. De winkel in Haarlem is verhuisd naar de overkant namelijk! De nieuwe winkel wordt momenteel verbouwd en is dus niet open. Ook de stof stalen liggen opgeborgen in de opslag en daarom moesten we dus naar Eindhoven. We gaan namelijk weer een nieuwe bank uitzoeken…. Als we gaan verhuizen, past de Lugano bank daar niet meer. En dus is het tijd voor een nieuwe bank! Ook al is het dus nog niet zeker dat we echt gaan verhuizen…. Toch vond ik het nodig de oude al te verkopen en dus een nieuwe te bestellen…. man was daar wat minder blij mee, want dat betekent 6 weken op de grond zitten…. 
Natuurlijk zitten we niet echt op de grond, maar op een geïmproviseerde bank van pallets en de buitenkussens…. Komt dus heus wel goed! Zeker toen ik dacht: we zetten gewoon de hangmat van Fatboy van buiten naar binnen! Schapenvacht van schaapsvacht erin en we hebben een echte winter chill plek! 
Dat terzijde! Eindhoven dus! Op internet gezocht naar een hotel en toen viel meteen het Inntel hotel op! Prachtig hotel en de locatie is super!

Daar hebben we dus een kamer geboekt! Met de auto richting Eindhoven in de spits duurt wat lang…. Zeker als je eerst nog langs Amsterdam Noord moet om de echtgenoot op te halen…. Maar goed, om 19.15 kwamen we dan aan in Eindhoven. Toffe kamer en wat een fijn uitzicht blijft zoiets toch: stadse lichtjes….

                                             Champagne! 
Ingecheckt en wel kreeg ik ook een telefoontje van @bysan_bamboolights
Ze stond voor de deur van het hotel met mijn nieuwe, prachtige bamboe lamp! Jeeh! Deze heb ik laten maken door haar, voor in ons huis in de woonkamer en hij werd zelfs dus persoonlijk even gebracht.
Toen nog ergens eten: hadden niet veel zin in de kou super ver de stad in te gaan, dus hebben we om de hoek van het hotel bij usine gegeten. Gezellige, grote, industriële tent! 

Het was daarna al best laat, dus terug naar het hotel. Het hotel in de lichttoren, waar vroeger Philips zat. Een schitterend industrieel gebouw, met een geschiedenis. Heel tof om ook de loft kamers te zien met hele hoge plafonds! 

De volgende ochtend hebben we heeeljjk ontbeten in het hotel. Buiten was het wit van de sneeuw! Romantisch! 
En toen dus even langs Home Stock! Wat is de winkel in Eindhoven leuk! Ik werk voor Home Stock, maar was zelf nog nooit in de winkel in Eindhoven geweest (heel slecht). Maar wat een toffe plek! Ook als ik er niet voor zou werken, zou ik het de absolute aanrader van de Nieuwe Emmasingel vinden!
Stof stalen bekeken en ik denk dat we eruit zijn: de Keys bank (die we al eerder hebben gehad in het grijs), maar dan in denim stof black! Ben benieuwd! Maar denk dat het heel tof wordt!
Erg leuk om ons jubileum in Eindhoven te vieren in het prachtige Inntel hotel! Echt een aanrader voor als je de lichtstad gaat bezoeken! Volgende keer blijven we langer en gaan we ook zeker weer langs Home Stock en nog meer toffe dingen in Eindhoven bezoeken! 

Liefs, Sanne