Selecteer een pagina

Toch weer terug naar Haarlem…. Echt? Ja, echt waar. Sterker nog: terug naar het centrum centrum van Haarlem. We verlaten het prachtige rustige Vogelenzang (dat ik ook echt heel erg ga missen) voor het bruisende centrum van Haarlem. Drukte, restaurants, veel verkeer natuurlijk. Maar wij hebben wel zin in die energie! En binnen in ons nieuwe huis, is het hartstikke rustig en merk je het helemaal niet dat je in de drukte van de stad bent.

Wel leuk als ik weer eens even mijn favoriete plekjes in Haarlem met jullie deel toch?

Allereerst: La Nena. Wat een mooie zaak! Ik kwam hier binnen en heb toen instant besloten dat we in ons huidige huis de badkamer van de airbnb door hun moesten laten doen. Ja, ze doen dus ook projecten. En halen hun vakmannen echt uit Spanje, omdat die dit nou eenmaal het beste kunnen. In de winkel van La Nena is het 1 grote inspiratie trip. Alles is gewoon mooi…. En daar kan ik erg van genieten.

Ook loop ik altijd wel even de Mabrouk binnen. Een Marokkaanse supermarkt, met heerlijk, goed vlees, verse groenten, allerlei specerijen en het fijnste: verse pesto’s en van die ansjovisjes met knoflook. En de gebraden kippetjes niet vergeten natuurlijk! Naast Mabrouk zit Mogador. Die hebben heerlijke koffie (schijnt, ik drink zelf geen koffie) en ook taartjes.

Altijd goed is: Nolita. Echt heerlijke pizza en dat vind ik nou eenmaal altijd een goed idee. Je hebt nu ook een afhaal nolita op de Botermarkt, dus ik denk zo maar dat we daar vaak langs fietsen als we in ons nieuwe huis wonen.

Wat ik ook een fijne tent vind, is Toujours. De sushi daar is echt iets om voor om te rijden (nu we in Vogelenzang wonen). Ook hebben zij nu Traiteur Toujours, waar je deze lekkere sushi kan afhalen. Dat gaan we denk ik dan ook vaak doen als we straks weer in Haarlem wonen.

Ik kom vast, als we er straks eenmaal wonen, weer leuke nieuwe plekjes tegen. Die ik zeker met je zal gaan delen.

Dus: Haarlem, here we come (bijna)!

Liefs, Sanne