Selecteer een pagina
We hebben de sleutel van ons nieuwe huis! En het is heel gek, maar het voelt nu al echt vertrouwd en als ons huis!

De mooie oude details, het glas in lood, de lichtinval boven en de enorme ruimte beneden in wat nu nog garage is: daar zijn we voor gevallen en daardoor heeft het huis echt veel potentie. Ik heb helemaal zin om ermee aan de slag te gaan!

Bo heeft ook voor het eerst het huis van binnen gezien en zijn toekomstige kamer geinspecteerd en goed gekeurd! Hij is erg enthousiast. Jip ook: enorm! Wat dus wel blijkt: met twee kleine kinderen kan je dus helemaal niet klussen. Toen ik zwanger was van Jip gingen we in ons huidige huis. Toen kon ik nog wel wat dingen doen. Bo achter de ipad en ik zelf wat verven en kleine klusjes doen. Met Jipje, die nu nog net niet kan lopen, maar wel alles zelf wil doen en rond wil kruipen en gaat piepen als ik haar niet oppak of in een kinderstoel zet, is het dus niet te doen. Wilde dinsdag iets verven, maar daar moest ik halverwege mee stoppen.

Dus…. Dat wordt veel naar opa en oma de komende tijd denk ik?
Veel gaan we ook uitbesteden. Dus Jeroen Fahner kan weer aan de slag. Een buurman van ons is elektriciën en ook hij gaat bij ons bezig.

Ik heb nu al zin om het in te richten. Maar dat is wellicht nog wat te vroeg?

Ik kon het niet laten, dus heb wel alvast een paar kleine dingetjes opgehangen en gestyled. Sorry!

Deze reeks foto’s kregen we van onze klusjesman. De deur van de garage beneden en de hal naar de bovenwoning is dus iig weer een soort van hersteld….

Jaren dertig tegeltjes in het trappengat: die blijven!

De originele houten plankenvloer op de eerste en tweede verdieping is wit geverfd en blijft dus zo! Altijd al gewild juist!

Op Bo’s kamer zat dit behang op de muur…. Dat ging er af. Bo heeft me goed geholpen.
We hebben een vintage keuken eiland gekocht alvast voor in de garage beneden:

all pictures: @enstijl
Ik houd jullie de komende weken/maanden steeds met een update op de hoogte van de verbouwingen enzo. Leuk?

Liefs, Sanne