Selecteer een pagina
YES! Ik durf het nu een beetje hardop uit te spreken: we gaan verhuizen! Wat een spanning en wat een zenuwen heb ik gehad zeg. Nog steeds eigenlijk wel. Maar nu vooral leuke spanning eigenlijk. We moeten nog steeds een aantal dingen aanleveren, maar we krijgen een hypotheek! En we gaan dus eind maart verhuizen! Joepie!

Ik kan dan nu eindelijk al mijn plannen voor het nieuwe huis in werking gaan zetten. Een nieuwe vloer uitzoeken, plannen maken voor de badkamer, klusjesmannen zoeken, leuke samenwerkingen toezeggen en aan de slag! 

Wat ik zelf erg handig vindt om per ruimte/kamer te bekijken wat er gedaan moet worden en hoe ik het wil hebben. Voor het algemene beeld heb ik natuurlijk een pinterest bord aangemaakt, met de sfeer die ik wil neerzetten in het nieuwe huis. Maar in een notitieboekje heb ik per ruimte even uitgeschreven wat er moet gebeuren. 


Blah blah boekje van Primark (3 euro) en het zwarte glitter boekje is van de Action (0,99 euro).

De badkamer bijvoorbeeld: ik zeg: “niks meer aan doen!” Door naar de volgende ruimte!


Niet dus: alles moet eruit en anders in deze ruimte. Had je niet verwacht zeker?
Waarom bestaan er überhaupt blauwe baden?! Het bad en de wastafel en kastjes worden eruit gesloopt. We gaan zelf een nieuw wastafel meubel proberen te maken…. Er komt een vrijstaan bad in, een witte…. En we gaan onze metalen “servieskast” van Presenthouse in de badkamer zetten (voor handdoeken en troep). Over de tegels heen komt betoncire. Ik heb me laten vertellen dat dit kan, na egalisatie en dat er over het betoncire een bepaald soort lak laag komt, waardoor het heel goed kan in de badkamer. Maar willen we nou betoncire of decostuc? En is dat eigenlijk überhaupt verschillend?
Dat eerst maar eventjes uitzoeken….
Dan de kleur bepalen…. Gaan we voor heel donkergrijs/antraciet, of meer een warme licht grijs/taupe achtige kleur? Of toch zwart? Zoals ik dat gezien heb in een vtwonen van een tijdje geleden?

Zo ziet onze eettafel er de komende weken uit, denk ik. Vol ideetjes en stalen en folders….

Een witte vloer…. Maar wat voor wit?! En laminaat? Of vinyl? 

De badkamer die ik in een vtwonen zag een tijdje geleden: prachtig! Heel tof dat zwarte decostuc!

Antraciet of toch lichter?
De master bedroom zoals die er nu uit ziet in het nieuwe huis…. Alles wordt weer wit! Witte, linnen gordijnen, ons bed, bureau en stoel (alles wit maken, aangezien nu alles zwart is). Hier gaan we kijken of er een houten vloer ligt onder het laminaat. Als dat zo is: wit verven die handel!

De toilet hoe die er nu uitziet…. De muren ga ik verven met schoolbordverf (zwart) en verder hier niet veel aan veranderen. Behalve een nieuwe wc bril. Uiteraard. 

En dit wordt Bo zijn kamer. Uiteraard hier ook alles witten, ook het houtwerk. En we gaan ook kijken of er hier, onder het laminaat, een houten vloer ligt…. In dat geval gaan we die wit verven. 

De voor en na foto’s volgen uiteraard nog, als alles klaar is. Ik heb nu al zin jullie die te laten zien!

Zo hebben jullie een beetje een beeld van ons nieuwe huis en hoe dat er nu uit ziet. Mijn handen jeuken…. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan! Blijf op de hoogte van de verhuizing/verbouwing via mijn blog en natuurlijk via instagram. En mochten jullie nog tips hebben, dan hoor ik het graag (over het gebruik van betoncire in je badkamer, vloeren, verhuizers etc.)

Fijne dag! Liefs, Sanne