Selecteer een pagina
Ik ga voordat we gaan verhuizen nog wel een aantal spullen verkopen. Weggeven of verkopen en wegdoen. Er staat een zolder vol spullen en dat kan gewoon niet allemaal mee straks naar het nieuwe huis. Ook wil ik nu echt in het volgende huis gaan proberen mijn stijl ietsje minimalistischer te krijgen…. Ik ben er nu al hier een beetje mee bezig en het bevalt goed. Dus nou nog van overtollige troep af. En ook van mooie dingen đŸ™‚ die gewoon niet zo nodig zijn.

Ook spullen die ik wel echt ga missen of waarvan ik het jammer vindt ze weg te doen, zijn er.

De bank kan helaas niet mee. Hij zit en ligt geweldig, maar we hebben er daar geen plek meer voor. Ook ben ik best voorstander van het volgende: nieuw huis, nieuwe bank. Maar daar later meer over….

Het keukenblok blijft helaas dus ook hier. Die ga ik wel echt missen.


picture: @mooijekind

De tafels heb ik verkocht. Nu al? Ja…. Tot eind januari kunnen we het ook wel af met een kleinere tafel. En hoe mooi ze ook waren, ze waren zo bij elkaar toch 3 meter lang, dus deze tafels kunnen ook echt niet mee naar het nieuwe huis.

Wat ik ook zo ga missen is de kastenwand. Deze oude deuren zijn natuurlijk ingebouwd, dus die kunnen we moeilijk meenemen. Maar zeker weten dat we in het nieuwe huis weer zo’n kast gaan maken hoor!


En ooooooh: mijn bad…. Mijn lievelings item van dit huis. Het bad waar ik elke dag na een lange dag in kan ontspannen. Het blijft hier. Voor de nieuwe bewoners alvast: veel plezier ervan…. Het is een geweldig bad…. Ik hoop wel echt dat het ligbad in het nieuwe huis een beetje fijn ligt. Daar zit toch nog best wel veel verschil in, weet ik nu we dit geweldige duravit bad hebben.

De blijvertjes zijn er natuurlijk ook. 
Spullen die nooit weg mogen. Spullen die te bijzonder zijn of waar ik op de een of andere (soms best rare reden) gewoon teveel waarde aan hecht. Bijvoorbeeld de beni ouarain kleden. Die vind ik domweg gewoon heel mooi. De kleine in de speelhoek nam ik zelf mee vanuit Marrakech. Dat was voor mij de eerste keer vliegen en dat was zo’n angst die ik toen overwonnen heb, dat ik daar altijd een herinnering van wil hebben. Een souvenir wat ik nooit ga weg doen dus. Sowieso gaan veel Marrakech spulletjes mee naar het nieuwe huis. Ook de zeegras dierenkoppen van beneden (ook die nam ik mee) en de lampenkapjes in de speelhoek (ook meegenomen vanaf daar).
Het nieuwe bed van Bo gaat mee. Daar is hij onwijs blij mee en daar kan hij ook een tijd weer mee vooruit. De giraffe in Jip’s kamer gaat natuurlijk mee. En hoe graag ik hem ook weer had ingeruild voor bijvoorbeeld een wat kleiner exemplaar: de ponycycle zebra (waar ze zelf op kunnen rijden) MOET mee van Bo. Dat snap ik ook wel. Het coolste cadeau ooit natuurlijk. Maar hij neemt wel veel ruimte in…. 

De riad deuren achter het bed gaan ook zeker weer mee. Dat was zoveel moeite om die van 4 hoog in Amsterdam bij ons te krijgen, ik kan ze gewoon niet weg doen. Niet alleen om die reden hoor. Ik ben er ook echt aan gehecht en het laat mijn liefde voor Marrakech zien.

Ook de eettafelstoelen blijven. Die heb ik de afgelopen tijd ongeveer allemaal vervangen voor dezelfde mooie replica tulp stoelen en die wil ik in het nieuwe huis ook graag weer neerzetten. 

De panton s chairs (uiteraard ook weer de replica versie….) komen in de tuin te staan in het nieuwe huis. 

Ook gaat het portret van Bo en Jip natuurlijk mee. Naar het nieuwe huis, en het huis daarna…. En het huis daarna…. En daarna….

De super zware (de verhuizers zeuren er altijd nogal over….) metalen witte kast gaat mee. Dit blijft een tof ding en daar kan ik fijn servies en boeken en dat soort dingen in tentoonstellen.

Voor de spullen die ik weg doe, dus wil verkopen, organiseer ik weer een gezellige garage sale. De datum volgt nog! Dus houd mijn instagram en mijn blog in de gaten.

Liefs, Sanne