Selecteer een pagina
Vorig jaar werd ik door Bregje gevraagd of ik haar wilde helpen met de inrichting van haar huis. Dit is altijd leuk en goed voor mijn portfolio natuurlijk, dus ik wilde graag bij haar aan de slag. Ze bleek in Haarlem te wonen. En in een straatje dat ik kende. En in een pand dat ik kende…. In een oud koetshuis midden in het centrum van Haarlem. Hier was ik vaak langs gefietst en het leek me een geweldig pand. Het hele pand is gesplitst in twee grote woningen en totaal gerenoveerd. En mooi dat het geworden is!! Wat een hoogte en een ruimte! De woonkamer is 25 meter lang en ongeveer 12 meter hoog. Dat is dus nogal een grote woonkamer. Ik ben per ruimte gaan kijken waarvan ik dacht dat de ruimte nodig zou hebben qua meubels en ik heb allerlei lijstjes met opties naar Bregje en haar vriend doorgestuurd. Zo konden ze zelfs kiezen uit alle opties en wisten ze meteen waar ze het konden kopen of bestellen. Dit werkt wel prettig! Toen ik van de week bij Bregje langs ging, was er al een hoop veranderd sinds de vorige keer dat ik er was! Er was een tafel (uit Bali over laten komen) en stoelen bij gekomen. De nieuwe bank staat er nu, veel accessoires die ik had uitgekozen en in de woonkamer staat nu een op maat gemaakte kast en mooie werkbank langs de muren. Ook is er vooraan in de woonkamer een heerlijke zitplek gecreerd met chaise longues van Ikea bij de haard. Er liggen ook nog wat dingen die Bregje meeneem uit haar vorige woning. En het is her en der nog een beetje kaal. Er moeten nog wat lampen aan de muur en andere kleine klusjes (vooral boven) gedaan worden. Af is het dus nog niet, dus ik ga zeker nog een keertje terug! Maar het wordt prachtig!

De enorme tafel uit Bali paste paar net door de deur naar binnen.

Zit heerlijk zo bij de haard!

De mooie schaal nam Bregje over van…. mij! Zo kende zij mij ook in eerste instantie! Grappig hoe dat kan gaan en grappig om de schaal terug te zien in haar interieur.

Ook het chakki tafeltje en de kandelaar nam ze van mij over.

De mooie oude werkbank (etalage stuk uit een SissyBoy winkel) paste niet door de deur. Dus moest het raam eruit gehaald worden en zo kon de werkbank alsnog met veel moeite naar binnen getild worden….
De chaise longues komen van Ikea en het grote beeld uit Bali.

De prachtige zwarte keuken van Siemetic is mooi hoog!

Designlampen boven de tafel en Kubikoff stoelen rondom de tafel.

all pictures: @enstijl
Wat vinden jullie ervan?

Liefs, Sanne