Selecteer een pagina

Zulke mooie kasten hebben we nog nooit gehad.

Eigenlijk hebben we er eerder nooit echt goed aandacht aan besteed. ik besteed namelijk sowieso niet veel tijd en aandacht aan mijn kleding. Heb vaak een kloffie aan. Een zwarte legging en een zwarte oversized trui, daar kan je me in uittekenen. Met haren erop, van de katten. Dat ook ja. Maar nu we echt een volwassen huis hebben, wilde ik dit ook eens wat anders gaan aanpakken. En we kwamen uit bij deze waanzinnige kasten van basiclabel. Deze zijn geweldig en handig!

Een hang gedeelte en planken. Goed in elkaar te zetten ook (ook belangrijk).

We hebben ze in laten bouwen, zodat ze bij de muur horen. Dat maakt het nog meer af, vinden wij zelf. Mari heeft twee stuks en een kleiner kastje (zelfde type) erboven op en ik heb dat ook. Lekker veel ruimte dus!

Eerst werd er met hout een frame gemaakt en daarna werden daar gipsplaten tegen aan geschroefd.

Toen zijn de kasten erin geplaatst en daarna is de ombouw gestuukt. De muren zijn daarna geschilderd in de kleur Lodge Matt van Culte walls (verkrijgbaar via Rugs and Ramblers).

Nu hebben we allebei eindelijk genoeg ruimte en misschien ga ik ook mijn garderobe wel eens een keer een soort upgrade geven. Best volwassen, toch?

Ook al blijf ik wel echt zweren bij een zwarte legging met een zwarte trui. Dat zit gewoon veel te lekker. Die haren van de katten (want ja, die zijn er nog steeds hoor), neem ik graag voor lief.

En het is ook handig, zoals ik ook las in het boek van Francien Regelink (Druks)als je zo’n vol en druk hoofd hebt, waarin ze haar kleding garderobe omschrijft. Om met haar add brein om te kunnen gaan heeft ze haar garderobe beperkt tot wat ze dagelijks draagt en daar heeft ze dan 7 stuks van gekocht. Zeven zwarte bh’s, zeven zwarte broeken en ga zo maar door. Dat Ius niet helemaal precies wat ze heeft, maar bij wijze van spreken. En dat is dus echt heel handig voor mij. Anders is de keuzestress veel te groot. Dus ga ik van 1 van de kasten mijn dagelijks garderobe maken. Dus zwarte leggings op een stapeltje, een stapeltje zwarte hemdjes (voor onder de zwarte sweaters) en dus een stapel zwarte sweaters. Dat is namelijk toch wat ik eigenlijk gewoon elke dag draag. Dan hoef ik niet te kiezen en te dubben over wat ik aan wil of moet doen. Dan trek ik dat gewoon uit mijn mooie “closet wall”.

En de andere kast, daar hangt de kleur in. Die gaat dan soms alleen in het weekend open, op een feestje, een weekendje weg of een soort rare dinsdag een keer sporadisch. Dat lijkt me heel overzichtelijk! Dus ja, deze “closet wall” gaat me hopelijk echt goed doen. Geen keuzestress en gedoe over wat je aan moet. Als er altijd genoeg zwarte legging, zwarte truien en zwart ondergoed en zwarte sokken aanwezig zijn, heb ik altijd mijn vaste kloffie om aan te trekken. En wat is het mooi geworden!

Liefs, Sanne