Selecteer een pagina
Oh wow! Ik sta er gewoon echt in! Een tijdje geleden werd ik benaderd door vtwonen en wat bleek: ze wilden dat ik een bijdrage zou aanleveren voor het blogazine magazine van vtwonen! Ik was zo ontzettend blij en vind het heel bijzonder dat mij deze kans geboden werd. Keihard aan de slag dus! Er waren verschillende rubrieken en ik heb dan ook verschillende dingen aangeleverd. En ik ben super trots op het eindresultaat! Vier pagina’s staan erin van mij. Foto’s van ons interieur in de rubriek #kleinwoongeluk waar een overzichtje staat van een aantal foto’s van mijn instagram account @enstijl. En mijn favorieten. Met door mij geselecteerde winkels, restaurants en must haves (soms door mij ook gefotografeerd). Trots als een pauw! Het magazine ligt al thuis bij de vtwonen abonnees, die het magazine bij de laatste editie van vtwonen kregen. Het nummer is vanaf 13 september in de winkels te koop en ook via deze website: http://tijdschrift365.nl/Tijdschrift/871084107319500116

Tussen mijn favorieten staan bijvoorbeeld ook de towels van MRS. Ibiza en de wollen plaids van Allerwarmst. Deze kun je winnen! Hier en hier! Ik zou het zeker even proberen, want deze favorieten van mij wil je zeker ook in huis hebben!
Onwijs bedankt vtwonen! 

Wat vinden jullie ervan?
Liefs, Sanne @enstijl
Het vtwonen loves blogs blogazine in de maak, foto van @leeuwro (op instagram) en @carleinkieboom (instagram).

De cover! foto: www.vtwonen.nl

That’s me! @enstijl

En een lief briefje erbij met de post!