Selecteer een pagina
Ik ben fan van het eerste uur van vtwonen.
Het was al prachtig, maar toch, ondanks het succes, vond de nieuwe hoofdredacteur: Nicolette Fox het een goed idee om te vernieuwen. Zij en art director Marlon Zwier hebben keihard gewerkt aan deze nieuwe look.

Afgelopen donderdag werd het vernieuwde magazine gelanceerd bij strandtent Ajuma in Zandvoort en ik mocht erbij zijn! Wat tof! Echt gaaf om de restyling te zien en als eerste de nieuwe vtwonen in handen te hebben.

De styling in Ajuma is ook door stylistes van vtwonen gedaan. Geweldige hoekjes kan je daar dus vinden!

pictures: @enstijl
Een tijdschrift is een luxe, een momentje voor jezelf. Offline is de nieuwe luxe.
Zo voelt dat bij mij zeker ook! Een tijdschrift sla ik open als ik een keer een momentje voor mezelf heb en rust heb. Dit gebeurd dus vrijwel nooit, maar als ik dan een keer in bad lig aan het eind van de dag, vind ik het het fijnste om te lezen en plaatjes te kijken in de vtwonen.

En wat is het mooi geworden! Er zijn nieuwe rubrieken bij gekomen en ook krijgt ieder nummer een eigen thema.


En wat ook heel tof is: elk nummer staat er een travel item in, geschreven door niemand minder dan Maartje van Bartsboekje, jeeh!

En elk nummer weer prachtige eigen vtwonen producties, zoals deze Black reportage.

Het ziet er nu een stuk luxer en internationaler uit! Good job!
Ik kijk nog een beetje meer uit naar dat moment 1 keer per maand dat de vtwonen in de bus ligt….
Liefs, Sanne