Selecteer een pagina
Yes: het is weer oktober: de woonmaand.
En dat betekent ook: de vtwonen en designbeurs in de RAI in Amsterdam! Joepie! Ik kijk hier altijd erg naar uit.
Dit keer ging ik op dinsdag met Jip en Mari die kant op…. Man mee om dus inspiratie op te doen voor het nieuwe huis…. Dat werkt niet echt, want hij wil gewoon op z’n doel af en ik wil vooral foto’s maken. Maar goed: toch wel veel kunnen zien en inspiratie op gedaan.

Het vtwonen huis was uiteraard weer heel tof! Iets anders aangepakt dan vorig jaar, maar echt fantastisch. Vooral de kinderkamer: zou zo het kamertje van Jip kunnen worden in het nieuwe huis! Veel spullen van mijn lievelingsmerk: Numero74 hier te vinden!

En ook de rest van het vtwonen huis was top! Vooral het badkamer gedeelte wat ik erg mooi vond met de zwarte tegeltjes (die hetzelfde zijn als die wij nu in ons toilet hebben!).


Dit vond ik verrassend: je kon zelf in de cover van de laatste vtwonen stappen, voor een foto in deze te gekke kast-bank.
Ook het Ariadne at home huis is erg tof gedaan:
Deze trap wil toch iedereen?!

Graag!

Kijk: Home Stock staat dit jaar ook op de woonbeurs! Wiehoe!

Marina van Veelwoongeluk stylede dit leuke babykamertje in de stand van Flexa.

all pictures: @enstijl
Dit is de stand van karwei…. Een van de meest inspirerende hoekjes. Meteen vandaag dit daybed (Noor) gekocht. Helaas niet te koop in de webshop. Dus moest naar Purmerend om daar de laatste te kopen…. Zaterdag even ophalen daar.

Dus: zeker wat inspiratie opgedaan, leuke mensen gezien en lekker rondgelopen! Tot volgend jaar weer!

De woonbeurs is er nog tot en met zondag 7 oktober 2018. Ga zeker even een kijkje nemen!

Liefs, Sanne