Selecteer een pagina
Ik heb vanochtend een rondje gelopen op de vtwonen en designbeurs 2016 in de RAI in Amsterdam. Het vtwonen huis zou dit jaar extra groot zijn en dat was het zeker! Wat een prachtig project! Ik vond het ontzettend geslaagd! Veel groen, het gebruik van de nieuwe kleuren muurverf van vtwonen op de muren, veel vintage, een prachtige woonkeuken en ook een hele leuke stoere kinderkamer. 

Ik heb heel eventjes met hoofdredactrice Carlein Kieboom van vtwonen gepraat en ze was ontzettend opgelucht en blij dat het zo mooi geworden was! Ze hebben er met een team harde werkers keihard aan gewerkt om er weer iets heel bijzonders van te maken. En dat is gelukt hoor! Zeker weten!


So guess where I am? In het vtwonen huis natuurlijk!
Deze industriële letters zou iedereen wel in zijn of haar keuken willen denk ik? 
Ook @enstijl was represented op de woonbeurs. Er lag een vtwonen loves blogs magazine en ik kon het niet laten deze open te leggen op mijn pagina! Hoe tof!
Vooral de groene hoek was erg inspirerend. Ik vind het zelf moeilijk thuis: planten in ons interieur. Vooral de combinatie met onze grijze vloer en grijze bank en dan het groen van planten vind ik zelf niet zo mooi. Alhoewel ik me dus wel altijd aangetrokken voel tot groene hoekjes en groene styling in de woonbladen. En dus ook weer hier in het vtwonen huis: ik voel me zwaar aangetrokken tot dit groen! Heel mooi met de vintage kasten en het buitengevoel wat naar binnen gehaald is! 
Ook het stalen frame van Exclusive steel is natuurlijk geweldig! Het lijkt me zo tof om ooit stalen deuren in huis te hebben. Als ik later groot ben…. Echt een droom van mij! 

De kinderkamer vond ik ook ontzettend tof gedaan. Lichtgrijs met geel en zwart zijn de hoofdkleuren. En het geheel deed heel stoer aan. Toch kan het zowel voor een meisje of een jongen: zo’n kamer. 
Sorry voor de ouders die hun dochter herkennen op deze foto! Vond het zo’n leuk plaatje zo! 

Met een hoofd en camera vol inspiratie ben ik weer naar huis gegaan. Echt tof om te zien hoe in een paar dagen tijd zo’n huis tot stand komt (op het instagramaccount van vtwonen kon je zien hoe zoiets tot stand komt) nadat de bedenkers er al een hele tijd over aan het brainstormen en ontwerpen zijn geweest. Het is echt een pracht editie! Ga dus zeker even langs. De vtwonen en designbeurs vindt plaats in de RAI in Amsterdam, van dinsdag 27 september tot zondag 2 oktober 2016. En heel leuk: ik heb twee gratis kaartjes voor 1 van mijn volgers die je kan winnen. Dit zijn kaartjes voor de vrijdagavond, dus vrijdag 30 september, van 17.00 tot 21.00 uur. Laat hieronder in een reactie weten waarom jij graag naar de woonbeurs zou willen (ga je verbouwen, opnieuw inrichten of wil je gewoon graag veel inspiratie opdoen?) en wie weet win jij de kaartjes wel!


Gaat dat zien! 

Liefs, Sanne