Selecteer een pagina
Het voorjaar komt eraan! En dat betekent dat ik het terras klaar ga maken langzamerhand voor het voorjaar. We kunnen weer naar buiten! Bo helpt me altijd erg goed. Hij bezemt, geeft de planten water. Hij is meer een tuinier dan dat ik zelf ben….
Het is nog niet echt heel warm buiten. Dus als we buiten zijn, moeten we zeker nog een jas aan. En wat ook wel heel fijn is voor wat extra warmte: schapenvachten. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Vooral buiten is het prettig en ook nog eens mooi. Zo kun je best al met deze temperatuur buiten spelen. We hebben onze oude eettafel buiten gezet. Dat wordt een verhoogde zit met kussens erop voor buiten. Daaronder heeft Bo dan meteen een coole hut! Hij kan daar heerlijk zitten en spelen en wij kunnen, als het goed is, net even wat langer van de zon genieten nu we een verhoogde zit hebben gecreëerd. Recycling van de oude tafel: twee vliegen in 1 klap! 

De schapenvachten van city sheep kleden het geheel helemaal buiten (en binnen trouwens ook) mooi aan. Binnen zijn ze ook multifunctioneel. Als decoratie, lekker zacht vachtje om harde stoelen wat te verzachten en voor de katten (die er ook dol op zijn).
City sheep is een leuk bedrijf van twee broers die allebei gek zijn op de natuur. De natuur en duurzaamheid staan centraal in hun bedrijf.
De vachten zijn zelfreinigend, ze hebben alleen een keer per maand een beetje aandacht nodig. Je kan ze dan behandelen met een hondenborstel bijvoorbeeld. Ze zijn allemaal prachtig en uniek. Elke vacht is weer totaal anders dan de andere. En heerlijk warm dus! Zo zitten Bo en ik op dagen als vandaag toch nog eventjes lekker buiten, midden in de vachtjes en in zijn coole, nieuwe hut! 

Fijne dag en op naar het voorjaar!

Liefs, Sanne 

De oude eettafel staat nu buiten….

Een prachtig leren label aan elke vacht….

Een hele stapel!

Snoet past qua kleuren helemaal bij de schapenvachten.

Bo in zijn coole, buiten hut.