Selecteer een pagina

Heel flauw van mij dit, maar ik ga alvast een paar foto’s delen van ons nieuwe huis. Ons nieuwe, enorme project. Waarvan ik hoop dat we er begin 2021 in kunnen. Waar we nog heel veel (zeg: alles….) aan moeten verbouwen. Waar we hopelijk heel veel ruimte straks hebben en Mari een thuis studio gaat krijgen en ik hopelijk ook een aantal dromen kan verwezenlijken op werk gebied.

Bij deze een aantal plaatjes. 

De plaatjes verraden dus ongeveer niks. Maar ik kan je verklappen: hoge plafonds (ja ietsje meer dan 4,5 m hoog is het), dat het heel oud is, maar vooral ook veel oude elementen heeft en het een object is met veel karakter. Precies wat we zochten! En dat nog in de buurt van Haarlem, in een dorp. Het heeft trouwens geen zin om (zoals velen van jullie al gedaan hadden) funda af te speuren, want daar staat het niet op 😉

Nou, nu heb ik alweer bijna te veel verklapt. 

De volgende keer weer meer 😉

Liefs, Sanne