Selecteer een pagina
Om het “gezond doen” na de vakantie weer even een kickstart te geven, heb ik een sapkuur van drie dagen gedaan. Een detox van Voedjegoed is een goed idee.
Een week vakantie met stress (rondom het reizen), elke dag alcohol, lekkere dingen eten hakt er best in. Vooral omdat ik daarvoor acht weken lang New Fysic gevolgd heb. Ik wil daar nog een tijdje mee verder gaan, maar om de 1,5 kilo die ik in de vakantie weer was aangekomen weer kwijt te raken, vond ik deze sap kuur wel een goed idee. Dus ging ik ermee aan de slag.

Dinsdag begon ik met de Breakfast Digest. Daarna volgde een sapje genaamd: Shiny, daarna de: Sporty Spring. Allemaal leuke namen en daadwerkelijk allemaal lekker!


Goed vol te houden is het. Ik heb niet vaak een hongergevoel en het sapje van de avond is een soepje, dus dat warm ik op en is ook erg lekker.

Vijf sappen per dag dus.

De tweede dag heb ik het s’middags ietsje lastiger en eet ik een speltcracker met kaas tussendoor. Ik had niet eens echt honger, maar ik zag een reclame over Goudse kaas en toen kon ik aan niks anders meer denken…. Dat ligt dus meer heel erg aan mij.

Op de derde dag zit een er een sapje bij genaamd: Time for Beets. 


Dat is de enige waarvan ik zou zeggen: die sla ik de volgende keer even over. Ik houd gewoon onwijs niet van bieten. In de omschrijving van deze sap staat ook: “Time for beets Rode biet – peer – tijm Je houdt van mij of je houdt niet van mij….Maar onthoudt goed dat ik heel gezond ben! Drink mij niet te snel, want ik ben een krachtige ontgifter.” En ik ben er dus zo eentje die er niet van houdt. 


De rest van de sappen: 1 voor super lekker en de drie daagse kuur is goed vol te houden. De 1,5 kilo ben ik weer kwijt. En ik heb alleen maar (afgezien van die cracker met kaas dan) gezonde dingen tot me genomen voor drie dagen lang.

Aan te raden? Ja, vind ik wel. Mari heeft ook meegedaan en voelde zich er ook prettig bij.

Voor herhaling vatbaar, na de kerstdagen bijvoorbeeld!

Liefs, Sanne