Selecteer een pagina

Jip is drie…. Afgelopen vrijdag was ze jarig. En ook al konden we het niet vieren met familie en vrienden, toch wilden we het wel graag goed vieren. Dus was er een prachtige taart van Miss cake. Die naast heel mooi, ook nog eens heerlijk was.

En kreeg ze mega coole cadeaus. Waaronder een elektrische 12Volt vespa scooter. Totaal overdreven natuurlijk, maar het is een dikke hit. En ik zie haar al helemaal rondrijden door de lange hal straks in het nieuwe huis.

En s’middags zijn we naar Amsterdam geweest. Mari opgehaald bij z’n werk en toen het donker werd hebben we naar de lichtjes gekeken aan de grachten. Bo en Jip waren helemaal moe van het lopen, dus we hebben ons met een riksja terug laten rijden naar het hotel. Erg luxe en zo zagen we de lichtjes dus vanuit de fiets.
Teruggekomen bij het hotel (Hotel MAI) hebben we daar even wat gedronken, hebben we 1 grote pizza besteld en op de kamer opgegeten.

Ja, in dezelfde pyama’s…. Goals….

Erg gezellig!

Het hotel heeft een top locatie (achter de Rosse buurt en aan een gracht). We konden parkeren in parkeergarage Oosterdok (is wat goedkoper) en zijn toen daarheen gelopen.

Het hotel heeft Aziatische invloeden en is mooi ingericht. Wij hadden een familie kamer, waar om de hoek een fijn stapelbed voor de kinderen stond. 

all pictures: @enstijl


De ballonnen op de kamer maakten het feest helemaal compleet natuurlijk (thanks!). Er werd natuurlijk matig goed geslapen door die kinderen, maar goed, dat weet je als met twee druktemakers op de dag voor sinterklaar in het land komt in een hotel gaat slapen….

De volgende ochtend stond er een zakje met het ontbijt voor de deur klaar.

Op deze manier kan je nu zelfs in corona tijd helemaal corona proof toch nog genieten van een nachtje weg in eigen land!

De volgende ochtend mochten we extra laat uitchecken waar door we de intocht van de sint hebben kunnen kijken op de hotelkamer. Erg fijn! Hopelijk een verjaardag voor Jip om niet meer te vergeten….

Liefs, Sanne