Selecteer een pagina

Verkocht! Yes! Naar aanleiding van de oproep op mijn blog en de open dag die ik georganiseerd heb kwamen er heel veel reacties. En na twee dagen bezichtigingen doen in ons eigen huis, is het verkocht!

Dus eigenlijk was ik zelf de makelaar en hebben we zelf ons huis verkocht. Erg leuk om te doen. En zo scheelt het toch weer wat geld voor onszelf en de kopers. De uitgebreide blogpost heeft voor veel interesse gezorgd. Leuk om het op deze manier te doen!

De kopers hebben het wel gekocht onder voorbehoud van financiering. Dus dat blijft altijd even spannend. Zes weken lang stressen en hopen dat ze het voor elkaar kunnen krijgen. Maar wij moeten zelf ook altijd met voorbehoud van financiering bieden. Dus we weten zelf hoe fijn het is als je het vertrouwen en de tijd daarvoor krijgt. Dus we hopen dat dat allemaal lukt. En dan hebben we dus, ik zeg het nog maar even een keertje, ons huis verkocht!

Natuurlijk moeten we in het nieuwe huis nog onwijs verbouwen en heel veel doen. Dus dat verhuizen dat duurt nog eventjes. We mikken nu zo’n beetje op eind februari verhuizen en de overdracht ietsje daarna. Spannend allemaal!

Liefs, Sanne