Selecteer een pagina

Het bleek dat de aannemer het toch wel erg zwaar had…. En zijn vrouw ook. Dat is natuurlijk helemaal niet de bedoeling! Dus we hebben vooral voor hem nu drie weken uitstel aangevraagd voor de overdracht van ons huidige huis. Ook hebben we dus de verhuizing wat opgeschoven en kunnen we dus nog wat weekjes langer gewoon in ons huidige huis blijven. Dat is wel lekker! Iets meer de tijd om dingen in orde te maken. Anders zouden we verhuizen en nog lang in de troep en met mannen in huis zijn, denk ik.

Gelukkig kon dit zo en vonden de nieuwe bewoners van ons huidige huis dit ook ok.

Betekent niet dat het alsnog best wel krap is hoor! Er moet nog een hoop gebeuren. Deze week is er wel veel gebeurd gelukkig. De wanden (waar de folie voor de isolatie was geplaatst) zijn ze nu aan het dicht maken. De ruimtes worden allemaal klaar gemaakt om te gaan stuken.

Maar het geeft net een een beetje extra lucht. Nu kunnen we dus nog tot 21 maart in ons huidige huis blijven en verhuizen we op de eerste dag van de lente: 21 maart. Spannend!

Deze week is er wel weer veel gebeurd. Ze zijn bezig maken met het dicht maken van alle wanden, zodat er kan worden gestuukt. De plafonds in de toekomstige B&B zijn al gestuukt. Alles wordt klaar gemaakt voor de mannen van Molitli die 15 februari beginnen. 22 februari wordt er een hele mooie, op maat gemaakte kast geplaatst door PUUR Bouw. Deze kast komt in het ‘eerste lokaal”, waar @atelierenstijl komt. Ik ben heel benieuwd hoe die is geworden en hoe dat zal staan!

Ik moest met het uitstellen van de overdracht van ons huidige huis dus ook de verhuizing uitstellen, de vloerenleggers, een ander project, de mensen die onze bank komen ophalen en overnemen en zo nog wat dingen. Een heel geregel dus…. maar ik denk dat het het wel waard is.

Zo fijn, als ze gaan stuken is het meteen meer een huis!

Ik hou jullie op de hoogte weer hoor!

Liefs, Sanne