Selecteer een pagina

Jo! Daar ben ik weer!

Deze twee laatste weken voor we gaan verhuizen gebeurt er wel echt lekker veel. Ze zijn bezig geweest met het slopen van drie van de zoveel wc’tjes in de hal. Dat wilden we heel graag om zo daar meer ruimte te creëren. We moeten toch ergens de eettafel kwijt! Het liefst bij de keuken. Dus daar hebben we straks de ruimte voor. Eigenlijk wilden we initieel een grote pui naar buiten laten plaatsen. Maar dit was zo onwijs duur en we krijgen er waarschijnlijk de vergunning niet voor van de gemeente…. Dus dat idee moeten we helaas opzij zetten. Wel zonde, want zo mis je een beetje de verbinding met de tuin. Maar wie weet: in de toekomst?

Daar moeten we ook nog heel wat houtwerk verven zoals je ziet….

Ok zijn er veel muren dicht gemaakt en gestuukt. Bo’s kamer is klaar, Jip’s kamer is klaar. Daar worden dit weekend de vloeren gelegd. Dus dan kan ik gaan inrichten…. Toch?!

Op de eerste verdieping (bij de kids) is er een extra laag fermacell op de vloer geplaatst. Dit zorgt voor extra stevigheid en zou ook geluidsdempend zijn. Wat wel fijn is, want als zij daar spelen, horen we het behoorlijk beneden. Wellicht scheelt dit wat.

De trap van onze slaapkamer naar de vide/het entresol waar de kleding kasten komen te staan is smaller gemaakt en terug geplaatst.

De nieuwe kledingkasten (besteld bij Ikea) komen vandaag aan en gaat Mari (als het goed is) zaterdag ook in elkaar zetten. Wel fijn, want dan kunnen we de kleding ook meteen inruimen zodra we zijn verhuisd en hoeven we niet eerst een aantal weken uit vuilniszakken te leven en ons zelf te kleden. Niet dat ik nu echt iets anders doe…. Ik kan namelijk al weken niet bij mijn kledingkast waardoor ik alle schone was in een mand gooi en daar steeds iets uit graai…. Maar toch.

Vanaf woensdag kon er weer gelopen worden op de vloeren van de badkamers. Dat betekent dat het sanitair geïnstalleerd kan worden. Dat wordt mooi joh!

Ik zit hem wel te knijpen hoor. Elke keer vraag ik aan de aannemer: weet je zeker dat je deze drie lokalen leefbaar hebt als wij verhuizen en hij heeft er zelf alle vertrouwen in. Ik weet zeker dat dat niet zo is.

Maar goed: verhuizen gaan we toch. Dat moet hoe dan ook gebeuren. Dus we gaan het wel zien…. We moeten ons een beetje flexibel opstellen denk ik, de komende tijd. Veel wijn drinken, zodat het allemaal wat dragelijker is en dan stapje voor stapje dingen af gaan maken….

Ik hou jullie op de hoogte!

Liefs, Sanne