Selecteer een pagina

Jaaaaaa. Daar zijn we weer! Met een update van de verbouwing. Inmiddels duurt het nog twee weken tot we gaan verhuizen en krijg ik wel serieus stress nu hoor. Niet echt leuk…. Er moet nog zoveel gebeuren. Niet normaal. Ook in ons huidige huis moeten we nu echt wat meer gaan inpakken. Anders kunnen we zo niet verhuizen. Ik heb wel deze week echt veel ingepakt. Veel extra dozen besteld en ook noppenfolie gehaald. Want dat is toch wel gewoon echt fijn.

Zelfs de nisjes zijn nu leeg…. 🙁

Wat is er deze week gebeurd? Molitli heeft gewerkt aan de kinderen badkamer, een muur in de woonkamer en onze badkamer. Zij zijn nu klaar! Jeeh! Dus dat moet drogen en dan kan het sanitair geplaatst gaan worden!

Ze moeten nog wel de afwerking doen van de B&B. Maar dat moet eerst af zijn en goed droog zijn, voor ze daar aan de slag kunnen. Even kijken wanneer dat dan zal zijn….

Ik kan niet wachten om te badderen in deze mooie badkamer in ons slaap en bad lokaal! Waah!

De kinderbadkamer is ook echt tof geworden zo.

Er moet nog wel heel wat schilderwerk en stucwerk gebeuren. Daar ga ik zelf mee aan de slag. En daar kijk ik toch wel een beetje tegen op. Het moet goed gebeuren en trek ik dat wel? Lichamelijk gezien? We gaan het zien. Dit weekend heb ik iig hulp van een vriendin gehad, die kwam helpen. Ook moet het tegelwerk afgemaakt worden en dan moet er daarna gevoegd worden. Heb beige voegmiddel gekocht. Het voegmiddel moet erin gewassen worden bij deze Marokkaanse tegeltjes (van Household Hardware) voor het beste effect. Dus ik ben benieuwd hoe dat gaat worden….!

Ook zijn er nog een aantal muren dicht gemaakt deze week en gestuukt. Drogen moet dat…. En dan kunnen we op een gegeven moment alles gaan schilderen. En oh ja: ik moet de trap nog stuken….

Volgend weekend wordt er laminaat gelegd in de woonkamer, in onze slaapkamer en de kinderkamers boven. Dat weekend daarop moet ik dus de trap stuken. Het weekend daarop gaan we verhuizen. Ok!

Stapje voor stapje….

En ik heb in ieder geval al ongeveer het belangrijkste ingepakt….

Liefs, Sanne