Selecteer een pagina

Er zit schot in! Er ontstaan muren, yes! Dat is leuk om te zien joh! Weer een stukje dichterbij hoe het gaat worden. Beneden (in het derde lokaal) wordt een speelkamer gemaakt, waar je vanuit het tweede lokaal (wat de woonkamer wordt) in kunt. Die muren zijn ze nu aan het maken.

Een laag underlayment hout en gipsplaten. Dat is extra stevig.

Ze zijn nu ook veel met nieuwe elektra en nieuwe plaatsen van de riolering bezig. Daarvoor ligt een deel van de vloeren in alle lokalen open. Omdat ze het een heel stuk onder de vloer door moeten verleggen…. Dat is allemaal een soort hocus pocus voor mij, dus daar denk ik zo min mogelijk aan.

Mari heeft het hele elektra plan gemaakt en het enige wat ik dan zeg: als ik maar deze mooie messing wandlampjes kan zien als het straks af is….

Boven ontstaan ook allerlei muren. De kids badkamer (wat een luxe….) heeft muren en zelfs al een aansluiting voor de douche. Bo’s kamer heeft een kozijn voor de deur en zo ook de kids badkamer. Zo kunnen we nu goed zien dat de kamers allemaal goed ruim zijn en dat ook de overloop veel ruimte heeft en de badkamer groot genoeg is zo voor een inloopdouche, een toilet en een meubel met de wastafel.

In de guestroom (wat een suite van enstijl wordt…. waar je dus vanaf februari 2021 kan logeren!) is de hele betonvloer weggehakt, daar komt de badkamer en zijn ze ook enorm bezig met de elektra aansluitingen.

pictures: @enstijl

Er moet ook nog echt heel erg veel gebeuren. Maar ik ben wel positief eigenlijk. Ik zie het helemaal voor me al….

Jullie ook? 😉


Liefs, Sanne