Selecteer een pagina

Wat is er allemaal gebeurd in het nieuwe huis? Nou, best wel veel…. De hele nieuwe constructie zit er dus in…. Als het goed is, wordt ons huis nu gedragen door een pilaar. Dat voelt best een beetje spannend. Maar het is allemaal uitgerekend en bepaalt door iemand die dat dagelijks doet. Dus het zal wel goed zijn dan, toch?


Jeroen, onze vaste klusjesman, is bezig met het afwerken van de muren daar. Dat is nog best wat werk. Hij is ook bezig met het maken van een ombouw kast/muur voor de hoge kasten van de keukens van Superkeukens die in januari geplaatst wordt.

Alles op de begane grond is er nu uit wat eruit moest. 


En de vloer is geëgaliseerd door de mannen van Molitli. Hier krijgen we een pavimento beton mortex vloer van Molitli en daarvoor moet de vloer eerst zoveel mogelijk gelijk zijn….

In de badkamer zaten tegels. Donker grijze tegels. Niet helemaal mijn stijl zeg maar.
Dus de tegels zijn geëgaliseerd door Molitli en hier komt ook beton mortex overheen. Dat is helemaal gebeurd:

De vloer op de eerste verdieping is geschuurd, voor de zoveelste keer. Omdat we de vloer toch niet wit gaan verven, maar lakken, moest de vloer nu weer wat fijner geschuurd worden.

De eerste laag transparante matte vloer lak van Vestingh zit er ook op!

Ook heeft de schilder de vloer op de tweede verdieping nog een extra laagje witte vloercoating (ook van Vestingh) gegeven en wat puntjes op de muur bijgewerkt.

Er moeten dus nog maar een paar kleine dingen gebeuren in de kamer van Bo en dan is dat in ieder geval af!

Het is steeds super stoffig in huis natuurlijk, dus ik heb meerdere keren de vloeren allemaal stof gezogen en schoongemaakt.

Nou, het vordert hoor. Ik houd jullie weer op de hoogte!

Liefs, Sanne