Selecteer een pagina

Inmiddels is er al heel wat gesloopt.

Maar ook dienen, voor mij, de eerste uitdagingen zich aan. Ik krijg namelijk erg weinig feedback, updates en info van de Poolse klussers. En dat kan ik niet dus niet zo goed: ik heb er veel te weinig controle over voor mijn gevoel. Als ik hem bel, neemt hij niet op. Als ik vragen stel via de app krijg ik niks terug. Of stuurt hij: ik stuur het je vanavond en het dan niet sturen. Daar kan ik dus niet zo goed tegen.

Ligt ook aan mezelf hoor. Voor het grootste deel. Maar het is ook belangrijk, denk ik, dat we daar goeie afspraken over gaan maken. 

Zo vroeg ik hem bijvoorbeeld of zijn bedrijf een aansprakelijkheidsverzekering heeft. Hij zei dat ie mij dat zou opsturen. Maar dat doet hij dan niet. Dan vraag ik er nog een keer om. Stuurt ie het weer niet op. En zo zijn er nu alweer vijf dagen voorbij. Nou, dat trek ik dus slecht.
En Vogelenzang (waar ons nieuwe huis is) is nou ook niet naast de deur (het is niet ver, maar ook niet zo dichtbij dat ik er heel snel elke dag op mijn fiets eventjes heen kan rijden), dus als ze me niks laten weten, moet ik elke keer zelf voor een update van wat er gebeurt heen….

Dus: ik rijd er morgen maar weer even langs. En dan zien we het wel weer….
Liefs, Sanne