Selecteer een pagina
Als je gaat verbouwen en je hebt een baby van twee maanden en zoontje van 4 is het niet heel fijn om tijdens de verbouwing gewoon thuis te zitten. Zeker niet als dat zoontje van 4 thuis is omdat hij ziek is. Slechte timing Bo. Hij werd gister ziek. Opeens had hij hele hoge koorts gisteren en hij heeft echt griep. Gisteren is hij niet naar school gegaan en dat kon vandaag echt ook nog niet. Maar we zouden wel vandaag beginnen met verbouwen…. Dus gelukkig konden we vanaf vandaag verblijven in een appartement van Boulevard5 in Zandvoort. Een oud klasgenootje van de basisschool heeft dit hotel overgenomen van haar ouders en heeft het hele hotel een enorme opfrisbeurt gegeven. Vroeger hebben wij daar met haar partijtje nog een keertje geslapen en toen was het echt compleet anders. Het is nu allemaal nieuw, fris en jonger geworden. De appartementen zijn enorm ruim (we zitten nu in een appartement met twee slaapkamers en elke slaapkamer heeft een eigen badkamer. Er is een keuken met alles erop en eraan en vanuit de woonkamer zie je zo de zee! Wat cool! Het is een beetje aan het stormen, dus nogal een mooi uitzicht. Dat verveelt nooit! 

all pictures: @enstijl

Nogal jammer dat Bo dus ziek is en dat Jip ook hangerig en niet lekker is (doordat ze vanochtend haar eerste prikjes gehad heeft), maar toch: we maken er op deze manier gewoon een mini vakantie van. Mari is Jeroen Fahner (onze klusjesman) aan het helpen met verbouwen en die gaan we straks ophalen. Dan eten we hier wat (thuisbezorgd bezorgt ook in Zandvoort…….. natuurlijk) en dan brengen we de nacht door, aan zee. Dus als je op zoek bent naar een plekje voor tijdens je verbouwing of gewoon voor een lekker weekend aan het strand (dat mooi is met welk weer dan ook) en je wil alles bij de hand hebben (een keuken, badkamer en een parkeerplek (gratis prive parkeren in Zandvoort is nogal bijzonder!), ga dan eens naar Boulevard5. 

Ik weet dus niet hoe het nu thuis gaat. En of er al veel progressie is…. Beetje lastig om dat helemaal los te laten en er niet met m’n neus bovenop te zitten.
Maar goed: ik moet er nu gewoon zijn voor m’n twee kids. Veel belangrijker!

Liefs, Sanne