Selecteer een pagina
Zo: er is de afgelopen dagen veel gebeurd! Ik krijg steeds een update in foto’s toegestuurd van de stukadoor die namens Molitli bezig is in ons huis. Aan de badkamer en de vloer op de begane grond wordt door hun hard gewerkt. Alles om de strakke planning die we hebben weer met deze verbouwing aan te houden. 

De vloer, een aantal wanden (bijna allemaal) en de wastafel en douche zijn allemaal behandeld met beton mortex in de kleur: LM. Prachtig wordt het! Zo strak en toch ook warm door de kleur. Zo zou het net een hammam in Marrakech kunnen zijn toch? Of een vakantiehuis op Ibiza (niet dat ik daar ooit geweest ben, maar die zien er ongeveer zo uit toch?).

Het proces van dit spul bestaat uit het aanbrengen van meerdere, verschillende lagen. Dat maakt het intensief, qua tijd. En daarom is dit ook niet het goedkoopste. Maar het is zo mooi, dat ik al dacht dat we dat er zeker voor over zouden hebben. En dat is dus ook echt zo. En daar heb je ook echt de vakmannen van Molitli voor nodig.

Ik was zoooo blij toen ik dit filmpje kreeg….:

De vloer op de begane grond is een soort gelijk spul. Maar dit wordt pavimento genoemd. Ook daar worden verschillende lagen op aangebracht. De kleur daar heet: Sandman. Maar de kleur kan je hier nog niet zien. Dat moeten we zelf ook nog even afwachten….

We hebben wel al stiekem door het raam gekeken bij ons nieuwe huis. De vloer moet drogen, dus we mogen er niet in. Het moet nog drogen, dus wordt nog wat lichter, maar hier is alvast een tip van de sluier.

Maandagochtend gaan we weer aan de slag. Dit wordt een hele drukke week…. Ik houd jullie op de hoogte!

Liefs, Sanne