Selecteer een pagina
Dag 15: 

Het is woensdag vandaag en er stond voor mij een heel leuk Ikea event op de planning, maar omdat ik me totaal niet lekker voel, kan ik daar helaas niet heen. Balen…. Bo is de ochtend naar de kinderopvang en ik heb, heel saai: geslapen….
S’middags haal ik hem weer op en gaan we nog even langs het nieuwe huis. Ik wil eigenlijk even de garderobekasten wit verven…. Maar daar heb ik echt geen puf voor. 

Mari is wel hard aan de slag geweest in het nieuwe huis. Hij heeft samen met Jeroen (de klusjesman) de keuken voor een groot deel af gemaakt. 


Toch echt best een klus hoor: zelf een ikea keuken in elkaar zetten. Maar dat lag voor een groot deel ook aan dat er leidingen voor het gas en water omgelegd moesten worden….

 Link naar de vlog van de dag:

https://www.youtube.com/watch?v=wkfwc7GMIJo

Dag 16: 

Donderdag: de dag voor de verhuizing. Vandaag ga ik keihard aan de slag thuis en alles inpakken in dozen en klaarzetten voor de verhuizing. Bo loopt een beetje in de weg en wil met alles spelen wat ik juist wil inpakken. Ik ben nog steeds enorm moe en grieperig, dus dat werkt niet mee. Mijn moeder helpt mij gelukkig met inpakken, opruimen en schoonmaken. Heel veel gedaan en daarom vonden dat we even een pauze mochten en zijn we gaan lunchen op het strand.
Voor Bo was dat ook wel even fijn, die werd een beetje gek binnen, met dit lekkere weer.

Gelukkig is Mari ook vandaag en morgen vrij en kan hij best veel doen in het nieuwe huis. In de keuken moesten alle laatjes een standje lager…. De afzuigkap hangt. Het gas is aangesloten. De stopcontacten heeft Mari zwart gespoten, met spuitbus van de Action. 

Jeroen (de klusjesman) gaat vandaag nog heel hard aan de slag in de badkamer. Die moet eigenlijk af voor morgen…. De tegels op de vloer moeten nog gelegd worden, de douche en de kranen moeten gemonteerd worden en het plafond moet gestuukt worden….
Nog best wel wat klussen….

Het is niet helemaal af nog…. Maar: we kunnen en moeten morgen gewoon verhuizen. We hebben pizza besteld en gegeten in ons nieuwe tuintje. Fijn! Morgen staan om 09.00 uur de verhuizers voor de deur….

Link naar de vlog van de dag:

https://www.youtube.com/watch?v=Ojdx35xKHp4

Dag 17:

Verhuisdag!

Nou: de dag is daar: verhuizen.
Toch altijd zo veel meer troep dan je in eerste instantie denkt…. Ik werd er echt een beetje moedeloos en verdrietig van: de hoeveelheid dozen en ook losse troep. Wilde eigenlijk ter plekke een soort garage sale houden, op de stoep. 
We hadden een verhuisservice ingehuurd, wat wel echt fijn was. Zelf hadden we het niet in 1 dag gekund. 


Er waren nog wel wat beren op de weg. Zo hadden we een truck met een lift besteld, maar die paste niet in het raam op de eerste verdieping. Het raam moesten we er dus uithalen…. De metalen kasten van Presenthouse zijn zo zwaar, dus dat waren de lastigste elementen om te verhuizen.
Toen alles s’avonds in ons nieuwe huis stond, moest ik echt even slikken. Op tafel stonden ongeveer dertig dozen opgestapeld, bijna tot aan het plafond. Overal stond iets en je kon bijna niet door de woonkamer of slaapkamer lopen.
Waar is alles?! Ik had niet echt goed op alle dozen gezet waar alles heen moest, dus tja: vind dan maar eens: “precies die ene groene dino die zelf kan lopen” voor Bo terug…. Of schone sokken voor mezelf. Nou, zonder gordijnen in onze slaapkamer met z’n drietjes op bed in slaap gedonderd om 21.00 uur.

Link naar de vlog van de dag:
https://www.youtube.com/watch?v=4Y56NHdZr0E

Dag 18:

Tja, en dan woon je er opeens. Niet een hele goede eerste nacht gehad. Bo had nachtmerries, van spullen die kwijt waren en hij had pijn aan z’n beentjes. Dus volgens mij hebben we meteen een goeie eerste indruk in de nieuwe buurt (waar de huizen best gehorig zijn….) achter gelaten…. Waar te beginnen met zoveel dozen?! Eerst maar eens naar het oude huis nog, om schoon te maken en voor de sleuteloverdracht. En daar stond ook nog “wat”, volgens Mari. Nog twee keer onze eigen auto helemaal vol geladen, vooral met kleding van Meneer en toen was echt (bijna) alles uit het oude huis weg…. 
Mijn scooter staat alleen wel nog daar en mijn fiets ook. Van de week maar eens ophalen…. Ofzo.

Ik ben echt ongeveer uitgeput, zo moe en belabberd voel ik me. Erg slechte timing. Maar goed, had het zelf al wel een beetje zien aankomen.

De komende tijd rustig alle zooi uit de dozen een plekje zien te vinden. Kamer voor kamer…. Verhuizen moet je zeker niet te vaak doen….

Voor de vlog: https://www.youtube.com/watch?v=MtUM2eM6lXI
check deze link.