Selecteer een pagina
De verbouwing continues…. 

dag 5:

Vandaag zijn we heel wat bouwmarkten af geweest. Een badwand van glas hebben we nog niet gevonden… niet zo een die ik in m’n hoofd heb. Tegels voor de badkamer vloer hebben we wel nu! Licht grijze tegels van 45 X 45 cm. 
Vandaag konden we genieten al van het mooie resultaat van de stralend witte Flexa verf op de muren en plafond in de woonkamer! Mooi! 
We hebben al het laminaat boven weggehaald. En ondervloeren gelegd waar nodig. Ook in de woonkamer hebben we ondervloer gelegd waar het nog niet lag, want morgen wordt de houten vloer gelegd! Zo fijn! Denk dat het zo mooi wordt! Dag 6: 

Vandaag is de houten vloer (van Hollandsche vloeren) gelegd in de woonkamer. Wat een resultaat! Het is erg mooi! En goed gelegd ook. Het moest ook verlijmd worden, dus zelf leggen vonden we toch wat te ingewikkeld worden en Mari moest vandaag gewoon weer werken. 

Vlog: 

De klusjesman (Jeroen Fahner Klussenbedrijf) is weer verder aan de slag geweest in de badkamer. Het bad staat er al! Ook met het meubel voor de wastafel is hij al een eind! En er zitten weer muren in…. 

Zo…. Klaar! De prachtige poef van El ramla Hamra ligt al klaar!

Kleed van Laith and Leila en poef van El Ramla Hamra.dag 7:

Vandaag wordt het laminaat gelegd. We hadden eerst in ons hoofd de ondervloeren in onze slaapkamer en op de bovenverdieping gewoon zelf wit te verven. Maar er zitten wel heel veel kieren in en daar gaat stof in zitten…. En dat is met een allergische man niet zo handig. Hij niest al zo veel…. Dus: toch laminaat. Budget optie, want veel budget is er niet meer. Ikea dus! Het witte prairie laminaat is 8,99 euro per vierkante meter en het is mooi!
De vloerenleggers zijn in totaal ongeveer 4 uur bezig geweest en ze hebben de hele bovenverdieping, onze slaapkamer en de hal gedaan! Enorm fijn!
Ik heb het houtwerk in de woonkamer geschilderd. Tenminste: de pui. Die leek zo geel naast de stralend witte muren. Dat moet geverfd. Ik moet nog een laag doen, maar ik ben echt kapot…. Misschien vanavond nog….? Of morgenochtend?

Het gezellige picknick plekje waar Bo films kijkt op de Ipad op de poef van El Ramla Hamra, terwijl ik het houtwerk schilder….

Elke keer als ik naar het nieuwe huis ga, neem ik iets mee om het alvast een beetje aan te kleden daar…. 

Morgen begint Beton Cire Unique met de badkamer en ik ben ontzettend benieuwd!

Ik houd jullie op de hoogte!

Liefs, Sanne 


Volg ook mijn vlogs (nooit gedacht dat ik zou gaan vloggen…. maar toch maar aan begonnen) op mijn youtube kanaal. En volg ook @enstijl op instagram, voor alle plaatjes.