Selecteer een pagina
Er zijn van die klusjes…. Die blijven altijd liggen. Hoe zeer je ook zegt dat je ze gaat doen, op de een of andere manier komt het er niet van. Het heeft geen prioriteit en er zijn altijd belangrijkere dingen te doen als je een koophuis hebt. De plinten leggen is een typisch geval van zo’n klusje dat altijd blijft liggen. Toen we hier kwamen wonen en we de houten vloer legden, hadden we deze houten witte plinten er al bij. Maar het is er toen nooit van gekomen ze te leggen. Dus zaten we heel lang zonder plinten. 

Nu we de witte laminaat vloer hebben van Ikea, wilden we wel echt graag plinten. Dat maakt een budgetvloer als deze wel net even wat netter en mooier.

Mari had geen tijd, ik krijg dat echt niet voor elkaar. Dus belde ik Lex (Lexwoont)! Lexwoont is een enorm handige klusdienst waar je al voor nog geen drie tientjes per maand lid van wordt. Als je een klusje hebt, zoals de plinten leggen, dan bel je ze en komt er iemand langs. Altijd een professional, altijd betrouwbaar: hoe fijn!


Klusjesman Dirk legde de plinten snel en goed. Het ziet er meteen zoveel beter uit! Wat een verschil! Het is een klein verschil, maar doet heel veel met de ruimte. Plinten maken het toch wel af…. Dus: fijn dat we dat nu eindelijk gedaan hebben! Dank je wel Lex!

Liggen er bij jullie thuis ook nog veel van dit soort klusjes te wachten?

Liefs, Sanne