Selecteer een pagina
Er zijn van die klusjes…. Lampen ophangen is er ook weer zo eentje. Mari heeft wel iets beters te doen met een fulltime baan en twee kids en hij doet al veel klusjes nu met de verbouwing in het weekend. Dan schiet het “lampen ophangen” er dus bij in. Want ik? Ik kan er simpelweg niet bij. En ik heb ook eerlijk gezegd geen idee hoor, hoe ik dat moet doen.

Op de overloop op de eerste verdieping en de overloop op de tweede verdieping hingen hele lelijke plafonnières. Die waren nog van de vorige eigenaar en we waren er dus nog steeds niet aan toe gekomen om die te vervangen. Terwijl ik toch echt elke keer als ik er langs liep dacht: “waarom hebben we die nog?!”. Zo lelijk waren ze. Plafonnières zijn lastig, mooie zijn moeilijk te vinden. Maar bij Karwei vond ik twee mooie plafond lampen. En voor dit klusje wat dus steeds in mijn agenda stond en wat ik ook steeds weer aan Mari bleef vragen, heb ik uiteindelijk toch ook weer Lexwoont gebeld. Lexwoont is een handige allround klusjes dienst je kan bellen als je een abonnement hebt bij ze. Voor nog geen drie tientjes per maand wordt je lid en hoeven dit soort klusjes dus niet meer te blijven liggen. 

Klusjesman Dirk hing de lampen op. En hij hing meteen ook nog even de lamp (van Directlampen) op in Bo’s nieuwe grijze kamer! Top! Hij was snel klaar en geeft een enorm verschil!

Thanks Lexwoont!

En de plafond lampen mogen weer gezien worden!

Liefs, Sanne