Selecteer een pagina
En toen waren we lekker op vakantie man!
De eerste week van de zomer vakantie zitten we fijn in de Ardennen. Dit huisje op Les Cabanes de Rensiwez stond al een tijdje op mijn lijstje om te bezoeken. En even was het spannend, vanwege Corona. Maar nu ging het er toch echt gelukkig wel van komen.

Ik boekte het huis aan het water. Veel luxe en een groot huisje. I know…. Maar waarom zou ik het op vakantie vervelend hebben? Daarom: de accommodatie is voor mij eigenlijk het belangrijkste.

Dit huis heeft veel privacy en ligt aan de stromende rivier.
Prachtig, zo in de natuur!

 

Wij willen nu dus ook zo’n sfeervol hoekje om te ipad-ten in huis!

pictures: @enstijl

We konden bij de rivier zitten. De kids konden met een visnetje door het water. En we hebben een vuurtje gemaakt in het “tuin gedeelte” van het huis.

Het dorp Houffalize kende ik al en is leuk en super in de buurt. Daar hebben we de boodschappen gedaan en een (uiteraard) frietje gehaald.

La Roche is ook een mooi stadje in de buurt, zeker even bezoeken! Daar ligt ook een oude ruïne, wat natuurlijk te gek is voor kids.

Ook zijn we, toen het niet echt lekker weer was, een dagje naar een winkelcentrum in Luik geweest (zie de foto’s van de kids in de draaimolen). Top vermaak altijd: zo’n ding.

Al met al: een top vakantie bestemming voor als je niet te ver weg wil en natuur heel belangrijk vindt.

Echt een aanrader en een plek waar we nog eens terug gaan komen!

Liefs, Sanne